Domů Zboží Od abalart

Náušnice z malachitu a černý jantar

19 Kčza 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 24.5.2024 12:00 z důvodu "Odcestovaní do Japonska".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 24.5.2024 12:00 z důvodu "Odcestovaní do Japonska". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 4 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce109 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od abalart

Katalogové č.: 5935735
Zobrazení: 52x
Vloženo: 20.1.2015
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Obchod zavretý 15.4.-24.5.,objednávku prijímam do 13.4.. Ďakujem za priazeň, a prajem krásny jar!!!

Náušnice z malachitu a černého jantaru s kovovými komponentami. 
Kovová časť sa farba zmenila, preto veľká zľava - 90 percenty!

Malachit Léčebné využití: léčí pohlavní nerovnováhu, zejména u žen, pomáhá při porodu. Pomáhá na astma, zlomeniny, závratě, slinivku, slezinu, epilepsii, artritidu, otoky kloubů. Posiluje imunitní systém a podporuje detoxikaci jater.

Užití: ochrana, síla, klid, obchodní úspěch, láska
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu Země.
Je to silný ochranný kámen, zejména u dětí slouží jako ochrana proti pádům. Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Neutralizuje radioaktivní záření a elektromagnetické znečištění. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy. Léčí traumata spojená se sexem v minulých životech, pomáhá při dyslexii, zvyšuje intuici.
Jantar Léčebné užití: preventivně je velmi účinným ochráncem zdraví na všech úrovních. Léčí krk, štítnou žlázu, žaludek, játra, žlučník, ledviny, močový měchýř, slezinu, klouby. Ulevuje při bolestech hlavy, uší a zubů, křečích,revmatismu. Pomáhá při impotenci a frigiditě. Posiluje oči. Držen v ruce snižuje horečku.
Užití: léčenípeníze, obchodní úspěch, síla, krása
Vlastnosti: náleží projektivní energii, elementu ohně a planetě Slunce. Velmi silný uzdravující a ochranný kámen. Pohlcuje negativitu a nastoluje rovnováhu. V dřívějších dobách se často užíval k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Chrání děti. Uzemňuje, čistí čakry. Pomáhá při naplňování našich tužeb. Podporuje klid. Stimuluje paměť.

 

Menu
--