Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Náušnice z Rajské Zahrady se slunečním kamenem

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13564465
Zobrazení: 63x
Vloženo: 25.9.2022
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"...jak jsi krásná, přítelkyně moje..." Dávný vzkaz vyrytý na hliněné tabulce a dárek pro ženu z nejkrásnějších... tam, kde se kdysi dávno rozprostírala Rajská zahrada...

Autorské náušnice - jemné, elegantní, luxusní, rafinované. Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu, doplněny bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Do středu filigránu je vsazena fasetovaná kulička slunečního kamene (5,5 mm). Je částečně průsvitný, má typické odstíny a odlesky slunečních kamenů kamenů. Jejich barva je jemná růžová, meruňková. Zapínání z hypoalergenního Osteofixu je zavírací.

Nerez je ušlechtilý materiál, který neoxiduje a nemění barvu. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty lze odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Zpracování je velmi jemné, filigránské. Profesionální a detailní provedení. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice jsou lehoučké, pohodlně se nosí, nikde se nezachytávají a můžu je doporučit ke stálému nošení. Konstrukce je pevná a v kombinaci s nerezem dobře odolává mechanickému poškození. Ve srovnání se stříbrem je nerez nesrovnatelně pevnější a houževnatější. Náušnice Vám vydrží krásné celé roky.

Celková délka náušnic bez zapínání je 25 mm, plus zapínání 17 mm. Váha jedné náušnice je 1,5 g.

K sestavení kompletní sady můžu nabídnout např. náhrdelník, přívěsek, brož, sponu do vlasů, čelenku, náramek, nebo jiný doplněk podle Vašeho přání. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--