Domů Zboží Od LenBeil

Naděje naše poslední - magnetka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od LenBeil

Katalogové č.: 10059783
Zobrazení: 96x
Vloženo: 12.11.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky odesílám vždy pouze v pátky. Děkuji za pochopení ♥. Děkuji za důvěru ♥. Děkuji za návraty ♥.
I kameny mají svůj vlastní příběh. Ručně malovaný kamínek s kresbou. Malován voděodolnými barvami, opatřený drobnými zato pevně držícími magnetkami. 

Kamínek bude pevně držet na dvou magnetkách.

PS: Magnetky lepím těsně před odesláním. Pokud byste chtěli pouze kamínek bez lepení magnetky, připište mi to do objednávky. Odešlu kamínek s magnetkami bez lepení. Hodí se i jako dekorace nebo talisman.

Každý kamínek je Vám s láskou zabalen viz.foto.

Původ a vznik kamínků. Většina kamínků pochází z kamenivo M&O v Polance, ale jsou i takové, které ke mě přivítaly z cest a výletů. Před malbou je kamínek vždy umyt v mýdlové lázni a vydrznut kartáčem. Tím, že jsou kameny čisté, neničí se mi tak rychle fixy, které nejsou levné a taky je to hygienické. Po uschnutí  na ně maluji. Než započne malba, každý kamínek pro mě vyzařuje jinou energii a tak podle toho vybírám i obrázky, které na nich budou nakresleny. Většina kamínků nevznikne za jeden den. Namaluji na ně obrázek a další den nebo až na to přijde ta správná chvíle je ještě dolazuji. Na hotové kamínky pak lepím magnegnetky. Jsou lepené tavící pistojí neboť ta opravdu drží nejlépe kamínek i magnetku. 

Menu
--