Domů Zboží Od Oxanka

Ochranný náramek Kabbalah s Citrínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 8405594
Zobrazení: 469x
Vloženo: 29.3.2017
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Citrín

Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, léčení, odstraňuje negativní energie
Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii.
Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek.
Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry – zejména solar plexus, aktivuje činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině, napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost – zejména na kritiku okolí.
Nikdy nepotřebuje čištění!
Léčebné využití: obnova ztracených sil a energie, blahodárně působí na chronický únavový syndrom, povzbuzuje trávení, slezinu a slinivku břišní, zažehnává infekce v ledvinách a močovém měchýři, pomáhá při očních problémech, podporuje krevní oběh, udržuje v rovnováze činnost štítné žlázy. Posiluje nervy, pomáhá zbavit se všeho škodlivého, příznivě působí při zácpě a zabírá na celulitidu. Působí na problémy při menstruaci a symptomy menopauzy, kdy uvádí do rovnováhy jednotlivé hormony a zahání únavu.

Červená šňůrka je symbolem ochrany před uřknutím. 

Pro ty,kdo věří...-"právě červený náramek symbolem ochrany před negativní energií, zlými pohledy - uhrančivýma - tzv.. ďáblovými očima. V bodě, kde se náramek svazuje, se zachycuje negativní energie proudící do těla ",náramek se nosí na levé ruce.

Červená šnůrka je často prezentována jako prostředek k odvrácení moci "zlého oka".  Červená barva, je jak známo ,,barvou barev", zpřítomněním životní energie a také obrazem vitální energie a nekončícího života.

Je dobré, pokud v něco věříme, ačkoli je to i tenká červená šňůrka. Alespoň pro pocit jistoty. Člověk si to možná ani neuvědomuje, ale když věří, že mu to pomůže, tak mu to opravdu pomůže, alespoň psychicky.

https://www.fler.cz/shop/oxanka  

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=408298 

Každý kus je originál, v detailech se mohou lišit od vyfoceného.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte.

Děkuji,že nekopírujete mé zboží a nápady!

Menu
--