Domů Zboží Od Magical beads

Ochranný náramek kabbalah s LAPISEM LAZULI

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 10182248
Zobrazení: 237x
Vloženo: 28.12.2018
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Náramek je vyroben z červené saténové šňůrky a lapisu lazuli - lazuritu v lůžku z chir. oceli.

Velikost: univerzální (posuvný, roztahovací).

Podle židovské mystiky má náramek kabbalah se  šňůrkou ochraňovat svého majitele před uhranutím. Náramek se má nosit na levém zápěstí.
Kabbalah tradice říká, že uvázáním červeného náramku na levé zápěstí získá nositel ochranu před zlými silami, předchází nemocem, chudobě a jiným neštěstím. 

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů a jeho uzlíčky zachycují negativní energii proudící do těla. 

Slovo kabala znamená ‚přijmout‘. Levá strana těla, speciálně ruka a rameno, je podle tohoto učení přijímatelem energie. Náramek je symbolem ochrany proti uhranutí nebo uřknutí a jeho uvázáním se zachytává negativní energie proudící do těla. Taky má představovat ochranu od ‚zlých pohledů‘, tzv. ďáblových očí.

Lapis lazuli ( lazurit) : receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze 5. čakru a otevírá 6. čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání. 

Znamení : Střelec, Váhy, Panna, Kozoroh, Vodnář, Ryby a Býk.

Minerál   8  mm.

Navlečeno na pružném silonu.

Menu
--