Domů Zboží Od Galocka

Ochraňuje a zvyšuje sebevědomí *mix minerálů *

230 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galocka

Katalogové č.: 9202015
Zobrazení: 530x
Vloženo: 16.1.2018
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu nad 900 Kč.

Ruka Fatimy*

(Khamsa, Hamsa, či Chamsa) je amulet pro ochranu před zlem, zlými lidmi, pomluvami, kletbami, zkrátka vším škodlivým, nežádoucím.

Hamsa nebo Ruka Fátimy , je symbol a amulet ve tvaru lidské ruky oblíbený zejména v oblasti Středního východu a  severní Afriky, kde bývá běžně využíván jako šperk či jako ozdoba na zeď.

Zobrazuje dlaň pravé ruky, což bylo v mnoha společnostech během historie považováno za znamení ochrany. Hamsa má tedy ochraňovat především před uhrančivým pohledem.  Ruka Fátimy je ochranným znamením, navíc se věří, že dodává pozitivní energii, přináší štěstí, zdraví a blahobyt.

Působení kamenů*

Lapis lazuli*

Již ve starověkém Egyptě se lapis lazuli považoval za posvátný kámen. Egypťané věřili, že se v něm skrývá nekonečná energie noční oblohy a hvězd. Stejně se v Egyptě používal rozdrcený lapis lazuli jako oční stín, čehož důkazem jsou různé umělecká díla zachované z tohoto období.

Lapis lazuli je kamenem, který dokáže účinně chránit před psychickými útoky všeho druhu. Blokuje negativní energii, která číhá na člověka na každém kroku a každé vteřině života.

Navozuje harmonii a zvyšuje sebevědomí. Pomáhá při upřímnosti, empatii a dodává morálku člověku, který ho nosí. Stejně rozvíjí objektivitu, jasnost a nadhled nad děním každodenního života. Stimuluje kreativitu, ale i intelekt a moudrost, což se následně projeví v řízení a činech.

Lapis lazuli se rovněž považuje za kámen, který zvyšuje úroveň vůdčích kvalit v člověku. Pomáhá reálné posuzovat situace, do kterých se člověk dostal. Stejně umí přinést úlevu při různých emocionálních traumatech a urychluje jejich hojení. Zbavuje člověka zbytečné zátěže z minulosti a tím mu dává šanci posunout se v životě vpřed.

Azuromalachit*

U tohoto kamene dochází k prolínání vlastností jak azuritu tak malachitu. Je velmi užitečný pro lidi ve stresech, kteří tak říkajíc nevědí co chtějí a kam chtějí. Znakem těchto jednotlivců bývá také větší nerozhodnost a azuromalachit ji sice úplně neodstraní, ale díky jeho působení přeci jen dojde k jistému pozitivnímu posunu.

Dokáže člověka uklidnit a ukázat mu cestu z nepříjemných situací, která většinou je spojena s větším odstupem od každodenního chaosu. Je vhodný na různé porady a debaty, kde se očekává více konfliktů a sporů.

Labradorit*

Labradorit se řadí k velice mystickým a ochranným kamenům. Vnáší světlo a radost do života. Je kamenem proměny. Pomáhá v době velkých změn, které mají zásadní vliv na náš dosavadní život. Má schopnost potlačit strach, nejistotu a zbytky starých zklamání.

Přináší sílu a vytrvalost. Posiluje víru v sebe sama a pomáhá objevit své skryté schopnosti a vlohy. Odstraňuje iluze a domněnky a podporuje realistické a logické myšlení. Rovněž probouzí nadšení do všech činností, radost z práce a ze života. Posiluje vůli pro dosažení svých vytyčených cílů.

********

Náramek je vyroben z korálků lapisu lazuli, azuromalachitu, labradoritu a přívěsku ve tvaru Ruky Fatimy nebo Hamsy.

Velikost přívěsku 16 x 10 x 1 mm. Průměr korálků 0,8 cm.

Veškeré kovové komponenty jsou z chirurgické oceli vysoké kvality, vhodné pro alergickou pokožku.

Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku.

Náušnice z lapisu lazuli naleznete: https://www.fler.cz/zbozi/kamen-vyrovnanosti-lapis-lazuli-chir-ocel-8743002

Náusnice z labradoritu naleznete: https://www.fler.cz/zbozi/prinasi-silu-a-vytrvalost-labradorit-chir-ocel-9530728

Menu
--