Domů Zboží Od Dara bags

Olympia no.2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 9730028
Zobrazení: 128x
Vloženo: 20.7.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Popis zbožíUlly pospíchala na farmářský trh. Cupitala v sandálkách městem a snažila se moc nezadýchat. Katy na ni už určitě netrpělivě čeká, jestlipak ji napadlo dát si ledovou kávu a schovat se někam do stínu? Zaspala, to nebude popírat, prsty si prohrábla vlasy, opláchla se vodou a dala si jen jednu vrstvu řasenky. Horký letní vzduch se bude odrážet od rozpálených chodníků, příliš kosmetiky by nedělalo dobrotu. Má všechno? Hodila do své letní tašky Olympia klíče, telefon, kapesníčky a peněženku, navlékla si měkká bavlněná lana na rameno a utíkala vstříc své kamarádce.

Olympia od Dara bags je letní kabelka se speciálním příběhem? A s jakým? Inu, to už je na vás, jaký život kabelce vdechnete. Příjemná a jednoduchá společnice pro dny horké a vyčerpávající. Lehká a praktická ve své konstrukci. Prostě a jednoduše – když potřebujete dodat svému outfitu trochu těch plážových vln, ale k vodě se jen tak nedostanete.

Taška Olympia je vybavena lesklou podšívkou a jednou volnou vnitřní zipovou kapsou na drobnosti. Tak trochu bezedná kabelka pro nezbedné odvážlivkyně.

Držátka tašky Olympia jsou vyrobené z heboučkého bavlněného lana, dodávají tašce letní nádech a na ramenou neřežou, ani když je taška zaplněná.

Zapínání vstupu na druk.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov

Parametry

Výška 43 cm
Šířka 52 cm
Hloubka 14 cm
Délka držátek 65 cm
Vnitřní vstup 51 cm
Šíře dna 50 cm
Formát A4 ANO
Maximální nosnost 3 kg
    Menu
    --