Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Opál ohnivý AA, surový drahý kámen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13786459
Zobrazení: 17x
Vloženo: 8.1.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Surový kamínek ohnivého opálu, větších rozměrů, kvality AA. Je žluto-oranžového zbarvení, svou ohnivou barvu odhaluje na jasném denním světle a ve slunečních paprscích. Kamínek je vhodný a atraktivní pro zakomponování do energetického přívěsku, skvělé využití bude mít také při aktivní krystalo-terapii.

Víte, že i nošení šperků (nebo právě nošení šperků) je účinná krystalo-terapie? Nosíme-li minerál často na sobě, časem integrujeme do sebe jeho energii a posléze pociťujeme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té dané konkrétní oblasti.

Ohnivý opál patří do skupiny drahých opálů. Nemá krystalickou strukturu, je to hydrogel.

Jeho ohnivá barva, barva plamene, jej předurčuje k práci na energetickém centru solár. Jeho energie je živá, vitální, dynamická. Probouzí v nás radost, nadšení, spontánnost, hravost, iniciativu, odvahu, nese s sebou i ochranu a pocit bezpečí. Odstraňuje zbytečné zábrany, dodává odvahu i zariskovat. Vyvádí z pasivity a letargie, vrací zpět k životu. Je kamenem očisty ohněm. Opál zesiluje charakterové vlastnosti, proto v „nečistých“ rukou může působit i negativně. Není vhodný pro lidi, kteří mají sklon potlačovat svůj častý hněv, hromadí jej v sobě a dusí se jím. S opálem by ještě ohnivěji vzpláli.

Centrum solár je klíčové pro uchopení naší tvořivé energie. Jeho tématem je schopnost realizovat si svůj život podle vlastních představ, mít moc nad sebou samými a svými životy. Schopnost tvořit si doslova svou vlastní realitu. Aby se naše plány staly i naší skutečností, je potřeba v soláru pořádně „zatopit“. Proto je nutné toto centrum nadopovat ohnivou (nebo sluneční) energií, žárem, ohnivostí. To je jediný úkol soláru: mít dostatek živé energie na realizaci našich přání, plánů a vizí.

Rozměry: 2,2 x 1,7 x 0,8 cm.

Lokalita: Madagaskar.

Menu
--