Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,,Lotos cesty Osvícení " s azuritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11986325
Zobrazení: 12x
Vloženo: 22.11.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s azuritem - vzácným a mocným kamenem provázejícím k cestě osvícení a stimulujícím třetí oko, lapis - lazuli - ochrannými a meditačními kameny působícími proti stresu a depresi, křišťály - nejuniverzálnějšími krystaly na světě pročišťujícími duši, lotosovým květem, plátkovým zlatem, zadní strana šungitová - regenerační účinek na organizmus, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

*******************************************************

Lotosový květ - symbol duchovního poznání, lístky lotosového květu symbolizují rozkvetlost lidské duše, neposkvrněnost, čistotu, krásu, štěstí a život. Je obrazem prvopočátku světa - vzniku života.

******************************************************

Velikost - 40 x 7 mm

Zavěšení v barvě platina, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

******************************************************

Azurit

- tento vzácný kámen poslouží jako průvodce a rádce při duchovním rozvoji a zlepšování intuice.

- provází duši na cestě směřující k osvícení. Čistí a stimuluje třetí oko a současně je ladí, aby navázalo kontakt s duchovním průvodcem.

- jedná se o krystal umožňující bezpečné a snadné cesty mimo tělo.

- pozvedá vědomí na vyšší úroveň a dodává větší míru kontroly nad duchovním rozvojem. Jeho vlastnosti umožňují ponořit se do meditace a stavu jasnozření.

Azurit - je mocný kámen, díky němuž snáze pochopíte psychosomatický dopad působení mysli a citů na tělo.

V duševní rovině

- přináší azurit jasné porozumění, odhaluje nové perspektivy a rozšiřuje mysl. Odstraňuje dlouhodobé bloky komunikace a stimuluje paměť. Zlepšuje porozumění realitě, pomáhá překračovat hranice v minulosti naprogramovaného systému víry a dovoluje mířit beze strachu vstříc neznámému.
Azurit přináší hlubší pochopení souvislostí a nový pohled na okolní svět. Kdysi přijatá stará dogmata se pod jeho vlivem stávají znovu předmětem úvah a jsou vystavována zkoušce pravdivosti.

Citově azurit pročišťuje mysl od stres, obav a smutku. Současně vnáší do emocí více světla. Přeměňuje strach a fobie, přičemž pomáhá pochopit jejich hlubší příčiny. Uklidňuje každého, kdo z nervozity příliš mnoho mluví, a dodává odvahy všem, kdo mají strach se vyjádřit.

Lapis lazuli

- nebo-li noční kámen, který vyniká zejména svoji modrou barvou připomínající noční oblohu bez mraků, posetou hvězdami. Tento popis je velmi přesný, neboť hlavní složkou drahého kamene lapis lazuli je minerál Lazurit, nejmodřejší minerál, který se používal i jako barvivo malířských mistrů dávných dob. Další zajímavou složkou lapisu lazuli tvoří pyrit, který se objevuje zejména na povrchu kamene a svým zlatavým leskem připomíná hvězdný prach.

- lapis-lazuli je duchovní a ochranný kámen. Vhodný pro meditace. Přináší klid a mír, působí proti depresi a rychle potlačuje stres. Dodává odvahu, přináší soucit, poctivost a čestnost. Pomáhá s potížemi s komunikací, učí naslouchání druhým. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, potlačuje krutost a strádání.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

********************************************************

Menu
--