Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Lotos splněných snů " s amazonitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11101108
Zobrazení: 128x
Vloženo: 7.12.2019
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s amazonitem - kamenem silně spojeným se snovým světem, pomáhajícím při komunikaci a při sdělování vlastních pocitů, malachitem - kamenem změn podněcujícím v člověku dobrodružství a intenzivnější život a zároveň učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity, morionem - kamenem bořícím blokády, rozrušujícím a ničícím vše, co nás sužuje a trápí, křišťály - magickými krystaly spojujícími duševní dimenzi s myslí, šungitem ( zadní strana šungitová ) - s očistným a regeneračním účinkem na organizmus, symbolem lotosového květu, měděnými hoblinkami, plátkovým zlatem, doplněn je třpytkami.

********************************************************

Velikost – 28 x 5 mm

Zavěšení v barvě stříbra, součástí přívěsku je černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Lotosový květ - symbol duchovního poznání, lístky lotosového květu symbolizují rozkvetlost lidské duše, neposkvrněnost, čistotu, krásu, štěstí a život. Je obrazem prvopočátku světa - vzniku života.

********************************************************

Amazonit

- je průhledný či poloprůhledný drahokam se zelenou barvou. Může se vyskytovat také jako světle zelený nebo modro-zelený. Amazonit je pojmenován podle řeky Amazonky v Jižní Americe. Nejsou známá žádná naleziště v této oblasti, takže jméno drahokamu je pravděpodobně spojeno s jeho zelenou barvou, která evokuje barvu tropického deštného pralesa.

- amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony.

- umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením. Jako silný talisman byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet. 

- traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých.

Spirituální energie  

- amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Účinky emocionální

- amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu.

Malachit

- je kámen obdařený velikou mocí, ale současně patří mezi kameny, s nimiž je zapotřebí nakládat s velikou opatrností.

- někteří léčitelé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších léčivých kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. 

- měl by ho mít doma každý, kdo žije v blízkosti jaderné elektrárny nebo zdroje přírodní radioaktivity. Je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami.

- čistí a aktivuje čakry a umožňuje naladění na duchovního průvodce. Pokud se položí na třetí oko podporuje vyvolávání vizí a duchovního pozorování. Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

- lze  jej použít při věštění z koule nebo ke vstupu do jiných světů - vnějších i vnitřních. Cesta jeho stočenými vzory uvolňuje mysl a vyvolává proud podvědomých představ. Pomáhá při přijímání vzkazů z budoucnosti.

Duševní rovina

- malachit je kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího ke zdravému riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. 

- dokáže proniknout ke kořeni problému. Zvyšuje intuici a vhled. Pomáhá potlačit duševní problémy včetně duševních chorob. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům.

-  uvolňuje negativní zkušenosti a stará traumata, vynáší na povrch potlačované myšlenky, vrací schopnost hlubokého dýchání, uvádí do rovnováhy srdeční a pupeční čakru a zlepšuje schopnost vnitřního vhledu.

- v citovém životě umožňuje prožívání intenzivnějších emocí, ty se ale mohou rychle měnit. Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky.

Morion

- černý bratr záhnědy, boří blokády, usazené v podvědomí. Rozrušuje a ničí vše, co nás sužuje, užírá, co nás trápí v horečkách a co nám brání procitnout a otevřít se životu ve zdraví a v celé jeho kráse.

- morión působí v mnoha případech podobně jako záhněda, ale cíleněji, hlouběji a důsledněji. Je trpělivým utěšitelem trpící duše, která se utápí ve smutku bez světla naděje.

Morion - je i silný ochranný kámen, a tak poskytuje pomoc při útocích astrálních bytostí a parazitů. Nositel kamene tyto útoky mnohem lépe odráží a má zvýšenou obranyschopnost proti ohrožení a nebezpečí. Krystaly nebo drůzy morionu též chrání náš domov proti elektrosmogu a různým druhům negativního záření.

- tento kámen je stejně jako záhněda ideální k meditaci. Nejvíce působí na první základní kořenovou čakru, dále na druhou čakru a vedlejší centra rukou. Černá barva morionu má velký vliv na náš duševní stav. Při práci s tímto kamenem na kořenové čakře nejvíce pracujeme na zvýšení našeho pocitu stability a bezpečnosti. Zlepšuje naši koncentraci a pomáhá odolat vedlejším rozptýlením. 

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--