Domů Zboží Od Hydys

Orgonit (2) pro Čarodějku * se Sagenitem chir.ocel

525 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 14024485
Zobrazení: 26x
Vloženo: 4.5.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Orgonitek ve tvaru srdíčka / přívěsek pro ženy s esoterickými schopnostmi a tak trochu *čarodějky*. 

Konkrétní ks dle fota 

Zavěšení chirurgická ocel 316L 

Mohu vám nabídnout nerez / chir ocel řetízek - přiobjednat

( Vysoce legovaná ocel, austenitická. Neuvolňuje nikl, hypoalergenní )

Další přívěsky / skladem s chir.ocelí

Náramek Kabbalah pro Čarodějku

Vhodný pro všechna znamení Zvěrokruhu... Vyroben při Úplňku

Zacílení - energie, očista aury, meditace, harmonizace

Velmi silná kombinace kamínků...

Obsahuje: Křišťál / Sagenit ( Venušiny vlasy ) Obsidian vločkový, muskovit s turmalínem, Tyrkys, Malachit, Lapis, Fuchsit, měsíční kámen / Opalit, velký český granátek + kousek řetízku z rituálku...

Dozdobeno aktivačním červeným třpyt kamínkem a na spodní stěně černými mikrokuličkami.

Podrobný popis *Certifikát* bude přiložen.

Bude přiložena i rada / návod jak využít orgonit k mentální technice ALFA / pozitivní myšlení. Popis vlastnostnosí orgonitu a vložených polodrahokamů.

Barva -  horní vrstva čiré s odlesky špon a polodrahokamů. Spodní černá.

V ceně je zavěšení  na imitaci hadí kůže, velmi příjemné na nošení

Rozměr srdíčka - 2,8 x 2,2 cm

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru, nejúčinější polodrahokam. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Křišťál - nejvšestrannější a nejúčinnější drahokam * uvolňuje energetické blokády.

Sagenit - Venušiny vlasy ...Amorovy šípy... je intenzivnější než čirý křišťál, vrací čakry do rovnováhy. Usměrňovač energie... indiguje Alfa vlny v mozku... omlazuje... ochraňuje... když ho nosí žena, přitahuje muže... Má vynikající nejen esoterické ale i universální vlastnosti.

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce... podporuje a aktivuje naši sexualitu... zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni.

Měsíční kámen / Opalit - můj nejoblíbenější kámen, velmi silný polodrahokam s výbornými vlastnostmi. Jeho síla se během úplňkového cyklusu mění - v každém fázi se zaměřuje na jiné odstraňování negativ. Proto je universální na všechny problémy. Tento polodrahokam je hlavně určen ženám... umí se rychleji naladit na ženskou auru - srovnává hormonální reakce, které vlastně vše řídí v lidském těle -  dodání energie a vitality.

Muskovit - zrcadlo Duše, používá se na velmi křehké úrovni. Pomoci magie s ním lze přivábit milovanou osobu. Pohlédnout do vlastní Duše bez příkras, nahlédnout do minulých životů.

Turmalín/skoryl - nejsilnější ochranný kámen, vhodný pro všechny blokády, které nám brání zdravě a čistě žít... má očistnou sílu... čistí všechna čakrová centra... odvádí z těla negativní energie. Chrání nás před kosmickým i pozemským zářením - vynikající štít proti lidskému zlu a zlobě, po měsíčním kameni můj nejoblíbenejší kámen...

Tyrkys - jeden z nejvzácnějších polodrahokamů s vynikajícími vlastnostmi, rozptyluje negativní pocity, udržuje zdravou rovnováhu mysli. Podle tradice vytváří svojí vibrací kolem nás ochranné silové pole. Jeho nejvzácnější vlastností je barvozměna... která nás varuje před blížícím se nebezpečím, změnou zdravotního stavu... je-li změna negativní, blankytně modrá barva zmatní...

Malachit - Egypťané tento drahokam uctívali jako kámen naděje a důvěry v sami sebe. Učí nás trpělivosti přijímat i neúspěch, neboť i ten je v životě velmi důležitý pro naše jednání... Další jeho kladná vlastnost je ,, svůdnost,, majitele... to v životě také potřebujeme... 

Lapis lazuli - Královská modř symbolizuje duchovní hloubku a absolutní světlo vnitřní harmonie. Hlavní přednost tohoto vzácného drahokamu je v duchovní oblasti - Přátelství, Moudrost, Láska. Ochranný kámen i pro děti, dává nám pocit bezpečí, učí nás rozpoznávat signály, které nás navedou na správnou cestu životem. 

Obsidián vločkový - kámen čarodějek... silný ochranný kámen, pomáhá důkladnému a hlubokému naladění duše. Blokuje škodlivé energie, destruktivní vlivy, geopatogenní zóny.  Odhaluje problémy a jejich příčiny.  Pomáhá odstraňovat staré bloky a traumata, přináší vhled do podvědomí a ke kořenům problémů.  Napomáhá rozpoznat "špatné" myšlenky a zbavit se jich.  Upozorňuje na zkostnatělé nefunkční vzorce chování... pomáhá klidu a vnitřnímu soustředění - pokud jej hledáte..

Černá barva symbolizuje silnou energii Země - bílá Duchovní světlo - harmonie - rovnováha. Ochraňuje, dodává nám sebejistotu, učí nás chápat sama Sebe. 

****************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Krásný neobvyklý šperk...

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není v pořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach / obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není v pořádku a naše podvědomí se brání.

S energetickým systémem ktrý je v nerovnováze jsme náchylnější k oslabení těla i Duše

Nabízím vám malý orgonitek, který můžete nosit jako šperk - nebo si ho položit na své oblíbené místo, kde trávíte více času, můžete ho mít i u postele, dosah orgonitové energie do 10 m, dle vnímavosti majitelky. Může si ho zavěsit do prostoru a tím tento prostor přetvářet - nabíjet pozitivní energií.

Majitele tohoto přívěsku bude orgonová energie chránít před negativní energií ( ze všech elektrospotřebičů,mobilů, PC záření a zlých energií ) Bude jeho talisman.

Bude vám pomáhat odstraňovat negativity ve vašem okolí a hlavně bude negativitu přetvářet na pozitivitu ve všech směrech.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí lékařskou péči a ani nedokáže zázraky.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní energií přes kyvadlo...

Menu
--