Domů Zboží Od Kobayashi

Osobní síla je pocit, něco jako pocit štěstí.

945 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9804120
Zobrazení: 197x
Vloženo: 19.8.2018
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek se záhnědou a granátky (spessartin) z Číny. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 5,8×3,7x1,4 cm. Velikost kamene 2,3x1,5x1,3 cm.

Vlastnosti: Záhněda je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Současně umí během meditace zvyšovat vibrace. Jde o ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru. Svému nositeli předává starost o životní prostředí a ekologická řešení. Rovněž se jedná o vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá v klidu a vyrovnaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Záhněda uzemňuje duchovní energii a jemně neutralizuje negativní vibrace. Zahání geopatogenní stres. Pohlcuje elektromagnetický smog a napomáhá vylučování a detoxikaci na všech úrovních. Přináší pozitivní vibrace, které vyplní okolní prostor. Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším co již neslouží svému účelu. Lze jej použít k ochraně zemské čakry pod nohama a k jejímu uzemnění, jestliže je v oné oblasti narušena zemská energie. Duševně přináší záhněda úlevu od strachu, rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu. Potlačuje sklon k sebevraždě a rozpolcenost způsobenou životem v současné inkarnaci. Napomáhá přijmout fyzické tělo a jeho sexuální povahu. Zvyšuje mužnou sílu a pročišťuje základní čakru, díky čemuž se mohou vášeň i touha přirozeně rozvíjet. Krystal záhnědy potlačuje noční můry a objasňuje význam snů. Pokud se dostanete do kontaktu s negativními city, dokáže je jemně a citlivě rozehnat. Mentálně podporuje záhněda emotivní, a pragmatické myšlení. Lze ji použít při věštění z koule, kdy lze získat jasný vhled do nitra věcí a současně zahnat strach. Kámen likviduje střety protikladů, zvyšuje soustředěnost a potlačuje komunikační problémy. Umožňuje přechod vědomí mezi hladinami alfa a beta a pomáhá očistě mysli pro meditaci. Jelikož záhněda bývá přirozeně ozářena, působí výborně při léčbě spojené s radioaktivitou nebo chemoterapií.

Léčebné využití: Záhněda je zvláště účinná při léčbě břicha, kyčlí a nohou. Přináší úlevu od bolesti - včetně bolestí hlavy a prospívá rozmnožovacím orgánům, svalům, nervové tkáni a srdci. Záhněda potlačuje křeče, posiluje záda a zvyšuje odolnost nervové soustavy. Jedná se o kámen, který napomáhá ukládání minerálů a reguluje rovnováhu tekutin v těle.

Umístění: lze umístit kdekoli, zejména na základní čakře, nebo noste po delší dobu jako přívěsek. Pro potlačení stresu vezměte do každé ruky jeden kámen a na chvíli se v tichosti posaďte. Můžete jej také položit na postižené místo, a zahnat tak bolest. Hrot krystalu otočte od těla, čímž z něj odvedete negativní energii. Pokud namíříte hrot k tělu, bude mu kámen energii naopak dodávat.

    Menu
    --