Domů Zboží Od Oxanka

Pánský náramek s lebkou. Labradorit & Láva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 11863021
Zobrazení: 21x
Vloženo: 22.10.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Buď originální.. ;) 

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Labradorit
Vlastnosti: pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.
Láva

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Ochranný kámen, který podporuje sílu a životní energii. Dodává sebevědomí, odvahu a pocit bezpečí. Vhodný pro obdobní změn v životě a dosahování cílů. Posiluje pozitivní energii. Je spojen s kořenovou čakrou.

Dodává svým majitelům silnou pozitivní energii, přináší vitalitu do života. Používán jako ochranné amulety, považován za kámen znovuzrození. Má silné uklidňující účinky, symbol životní rovnováhy, cílevědomosti. Uklidňuje emoce. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Pomáhá uvolnit unavenou mysl a navozuje úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.


Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka   
Menu
--