Domů Zboží Od Husy

Papučky s koženou šňůrkou vysoké 0-3M okr

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - balík doporučený0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Husy

Katalogové č.: 11658761
Zobrazení: 221x
Vloženo: 2.8.2020
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, protože nakupujete v e-shopu a nemůžete si tak nabízené zboží fyzicky prohlédnout, mám na Vás velkou prosbu - pokud Vám nebude cokoliv vyhovovat, kontaktujte mě nejdříve vnitřní poštou. Ráda se s Vámi domluvím tak, abyste byli spokojeni. Hezké dny a děkuji, Petra

Dopřejte svému miminku pohodlí a měkkost z příjemného přírodního materiálu ♥

Ručně pletené papučky, pletené z příjemné merino vlny s bavlnou, měkkým vroubkovým vzorkem, pružný lem (vysoký cca 11cm), lze ohrnovat a zavazování na koženou šňůrku.

Možno použít na oblíbené focení miminek, pro běžné nošení či jako dárek k narození miminka.

Materiál: nová a nepáraná příze norského výrobce DROPS, 50% vlna, 50% bavlna

Informace od výrobce:

DROPS Cotton Merino je směsí merino vlny té nejvyšší třídy v kombinaci s měkkou, jemnou dlouhovláknou bavlnou. Rozhodli jsme se nespojovat merino s bavlnou už během mykání, ale zpracovat oba materiály nejprve odděleně. Díky tomu se ve výsledné přízi nejlépe využijí jejich jedinečné vlastnosti. Následné barvení je pak sice náročnější, ale získáme jasnější zabarvení a výraznější strukturu vlákna. Stejně jako naše ostatní merino příze, i tato je vyrobena ze srsti volně chovaných zvířat z Jižní Afriky a Jižní Ameriky.

DROPS Cotton Merino je skána z vícenásobného vlákna a výsledné vlákno je pak kulaté a plné, což mu dodává také výjimečnou pružnost. Kulaté vlákno krásně kreslí oka - díky tomu pěkně vynikne v plastických, perličkových či copánkových vzorech.

Vzhledem ke speciální konstrukci příze je velmi důležité správné zacházení s úpletem - jak při pletení, tak při následné údržbě a praní: je vhodné plést pevněji, raději na slabších jehlicích než jste zvyklí, a dbát údajů uvedených u zkušebního vzorku. Výrobky z této příze nikdy neperte v příliš teplé vodě, nenechávejte je v lázni dlouho namočené a nepoužívejte aviváž. Sušte vždy zvolna (ne na topení) a volně rozložené.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0016 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO)

Velikost: 0-3 měsíce

Doporučená údržba: viz můj profil

Menu
--