Domů Zboží Od paracords

Paracord náramek funkční přezka, kompas - Scout

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Česká pošta - psaní doporučené120 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od paracords

Katalogové č.: 8345029
Zobrazení: 72x
Vloženo: 11.3.2017
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro malé balíčky do 100 korun můžete zvolit obyčejnou nesledovanou zásilku za 20 Kč, je to ovšem na vlastní riziko. Jestli se budou zásilky ztrácet, budu nucena posílat všechny zásilky doporučeně.

Paracordový survival náramek s přezkou, která umí suprový věci, dá se na ni pískat a taky je v ní schované magnesiové škrtadlo (háže jiskry za každého počasí).

V náramku je zapletený malý kompas (cca 2,5 cm x 2,5 cm, průměr kompasu 2 cm). Střelka je zalitá v oleji. Kompas je schválně zapleten mimo střed, aby se nezachytával o mikinu, futra, prostě, aby zbytečně nevyčníval.

(Kompasů mám jen pár, takže kdo má zájem třeba o jiné barvy, raději pište)

Černý paracord, černá přezka. První zleva.

DALŠÍ VARIANTY.

Napište do zprávy, o kterou variantu máte zájem.

Rozmotáním dostanete asi 3 metry padákové šňůry (1,5 m z každé barvy).

Šířka je cca 2,5 cm. Ideální obvod je cca 19 cm (běžné pánské zápěstí).

Při testování testovaný subjekt prohlásil, že náramek je větší a těžší, na rozdíl od bezpřezkového typu, člověk o něm pořád ví, na bezpřezkáč po chvíli zapomene, že ho má, ten je super pohodlný.

Doporučujeme ho tedy nosit na akce typu zamachrovat, camping nebo střelnice (tam oceníte píšťalku jako super fíčurku). Pro každodenní nošení raději zvolte bezpřezkový náramek nebo náramek s tou menší přezkou.

*************************************

Škrtadlo je vytvořené ze slitiny hořčíku a dalších kovů a vytváří jiskry žhavé přes 3000°C i za těch nejextrémnějších podmínek. Pro porovnání, zápalka v momentě zážehu hoří teplotou 1500 °C. Samotné škrtadlo může být mokré, vlhké, staré i podchlazené, ale vždy zapálí suchý papír, suchou trávu nebo kůru i za vlhkého počasí při nízké teplotě, a to v jakékoliv nadmořské výšce.

Vhodné pro venkovní aktivity, včetně rybaření, kempování, pěší výlety, tánory. Lehké, bezpečné, voděodolné, snadno použitelné a extrémně přenosné. Většinou stačí pár škrtů, záleží na šikovnosti uživatele a toho, co zapaluje.

Menu
--