Domů Zboží Od RE-NATUS

Párty prkýnko Hvězdy * tácek servír. dárkový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od RE-NATUS

Katalogové č.: 12827823
Zobrazení: 103x
Vloženo: 13.10.2021
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jdete na návštěvu a chcete přinést pár kousků moučníku, chuťovek, chlebíčků či cukroví, aniž byste museli řešit nevzhledné měkké papírové tácky, nebo obligátní větu "Nádobí mi vrátíš někdy příště", nebo " přendej si to na svůj talíř "... ???

Chytré a osvědčené servírovací a darovací "párty prkénko" je tu právě pro takové příležitosti :
... přinesete s sebou na oslavu malé občerstvení a ještě můžete zanechat hostitelům milý dárek v podobě pěkného a nevratného servírovacího prkénka a s klidem můžete říct "prkýnko si nech " ...(třeba se jim bude příště také hodit...)))

Velikost: 36,5 x 12 cm, tl.8 mm - formát na štrůdl, s RUČNĚ vypalovaným vlastním lícovým dekorem (tedy žádný počítač a laser, ale pěkně postaru, rukama malované))) a s mým logem na rubu.
NA PŘÁNÍ mohu vypálit téměř jakýkoli text (přání, datum, vzkaz...)
Vyrobeno ze zbytkových kousků dřevěné desky (lepený masiv). Obroušené do hladkého povrchu, zaoblené rohy, nadčasový design.
!!! Některé prkénko může nést stopy po vystavení slunci (ztmavlá část dřeva), které ale nijak neubírají na funkčnosti a používáním se časem ztratí... :-)

Na prkénko se vejde asi 20-24 tradičních chuťovek (podle velikosti), 5-8 chlebíčků, běžný štrůdl, případně několik řádek moučníku nebo cukroví.
Měkké DŘEVO je zcela bez povrchové úpravy, sami si jej můžete potřít jedlým olejem, nebo naopak ochránit ubrouskem proti znečištění (lze otírat vlhkou houbičkou)... V žádném případě nepatří do myčky !

Naskládané občerstvení stačí pak už jen zabalit do celofánu nebo papíru a darovat...

NENÍ to prkénko na krájení (na to je dřevo moc měkké), ale hezký a milý způsob "cestovního" servírování, jako symbolický dárek navíc k darovaným dobrotám, případně kuchyňská dekorace...

100% ruční práce
100% recyklace
100% originál

JEDINÉ...

TOP nominace:
DOTEK STROMU
AŽ UVIDÍŠ PADAT HVĚZDU

Menu
--