Domů Zboží Od Jana Berková

Kvásková kuchařka + kvásek z r.2012

456 Kčza 1 ks
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 7 zájemců.
K odeslání: 22.4.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jana Berková

Katalogové č.: 12152072
Zobrazení: 518x
Vloženo: 21.1.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přeji vám prima dny!

Říkají o ní, že je to nejlepší kvásková kuchařka. Je zde vše o zdravém kvásku, recepty na chleby, pečivo, sladkosti i vaření. Potřebné informace a snadné recepty v uživatelsky příjemném zpracování.

KE KNIZE DOSTANETE jako DÁREK můj kvásek založený 12.10.2012.

KNIHA OBSAHUJE:

  • Podrobně vše o kvásku, jeho pochopení, založení, snadném vedení a použití.

  • Informace o potřebném vybavení na pečení.

  • Popis surovin na pečení, vysvětlení vlastností mouk.

  • Názorný postup zadělání kváskového těsta a pečení pečiva, včetně objasnění chyb.

  • 65 receptů z kvásku s tipy na obměny (23 na chleby, 8 na slané a 20 na sladké pečivo, 14 na vaření).

  • Všechny recepty na názorných profi fotografiích a s postupy.

NA JAKÉ KVÁSKOVÉ RECEPTY SE MŮŽETE TĚŠIT?

CHLEBY: jednoduchý základní, celožitný, bramborový, ječný, kukuřičný, olivový, ořechový, makový, pohankový, pařený, vánočkový, pomalý a rychlý, šumava, zeleninové chleby, řecká daktyla, chleba z chleba, ...

PEČIVO SLANÉ: rohlíky klasické, sádlové a pohankové, veky, pletýnky, grahamové bulky, focaccia a pizza, mlsání pro hosty ...

PEČIVO SLADKÉ: koblihy, loupáky, karlovarské rohlíčky, maková štola, buchtičky, čokoládový závin, challa, kávový koláč, mrkvový rohlík, perník, tvarohová bábovka …

VAŘENÍ: kulajda, chlebová česnečka, zeleninové omáčky, langoše, chlebánky, přílohové a ovocné knedlíky, kvásková pomazánka …

TATO ZÁKLADNÍ KUCHAŘKA má pokračování:

Kvásková kuchařka bez lepku a bez cukru

Sváteční kváskové pečení

Sladké kváskové pečení s cukrem i bez

S kváskem kolem světa

Viz další moje zboží zde.

Recepty se v knihách neopakují, ale naopak příjemně doplňují, můžete mít klidně všechny!

Co říkají o kuchařce její majitelé? Můžete si přečíst také hodnocení zákazníků zde na Fleru:

Kuchařky jsem si dnes vyzvedl a teď jimi listuji. Vypadají skvěle a přesně tohle jsem potřeboval. Děkuji za Vaši práci. Daniel

Musím Vám moc poděkovat za to, že jsem se podle Vaší úžasné knihy naučila péct a vařit z kvásku.  Vaše kniha je pro mě naprosto jedinečná. Ať se Vám moc daří! S vděkem Daniela Rašková z Vyškova


Priniesli ste mi do života radosť s Vašimi receptami. Pozdravujem, Eva

O vaší kuchařce jsem se dozvěděla od moji kolegyně a hned si ji zamilovala:) Už nějakou dobu dělám chleba z kvásku a hledala jsem jak bych mohla ještě ten kvásek využít. Vaše kuchařka je právě to, co jsem chtěla:)  Anastasia G.

Kniha je pre mňa velkým pokladom.  Marta

Chtěla bych Vám poděkovat za Vaši Kváskovou kuchařku. Velice jsem ocenila přídavek k receptům, povídání o moukách přísadách a postupech. V kuchyni nejsem žádný nováček, letos už mi bude 57 :-). Přesto jsem ve vaší knize našla spoustu nového, s kváskem si „hraji“ už asi rok, jen se mi úplně nedařilo. Na dovolené jsem se potkala s pekařkou a ta mi dala spoustu užitečných rad, také „studium“ na internetu pomohlo, ale až Vaše kniha mi otevřela oči. Dana K.

Jana Berková je z mého pohledu jednou z nejzkušenějších kváskových lektorek na této planetě. Své dovednosti předává srozumitelně a pro laika snadno pochopitelným způsobem. Velmi oceňuji, že pracuje jen se surovinami, které se v našich končinách dají běžně koupit. Ze všech kuchařek cítím její obrovské kváskové nadšení. I pro mně, jakožto člověka s 6 letou kváskovou praxí a nemalým počtem „přepečených“ kuchařských knih, jsou velkým přínosem. Vřele je doporučuji pro začátečníky i pokročilé.Ing. Hana Košťálová z prodejny BIO potravin s jídelnou Bazalka v Hradci Králové.

Menu
--