Domů Zboží Od alakala

Peněženka "Dots in red" zmenšená verze

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od alakala

Katalogové č.: 9182120
Zobrazení: 51x
Vloženo: 10.1.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Peněženka byla ušita z bavlněných zahraničních látek, oblíbené červené puntíkaté. Červená je tmavší červená. Peněženka je uzavíratelná na koženou přezku s drukem. Celková velikost při zavřeném stavu je: 12,5 cm na výšku a 9 cm na šířku. Peněženka je zmenšená verze podle peněženky, kterou šiji ve větší verzi. Na poslední doplňkové fotografii můžete vidět rozdíl ve velikosti formátu peněženky při zavřeném stavu oproti běžně šité velikosti (rozdílové foto je jen ilustrační).

Peněženka je celá zpevněná vlizelínem a Decovilem (peněženka je velmi pevná). Při otevření je vlevo kapsička na kovové mince, klopa se taktéž uzavírá na druk. Klopa je umístěna tak, aby mince nevypadly. Ve střední části jsou 3 přihrádky na karty na výšku a za kartami z pravé strany je ještě jedna kapsa na další karty. Úplně vpravo plastová kapsička na fotografie apod., ale vejde se i karta Za sekcí na karty je ještě jedna velká kapsa na papírové peníze (v rozloženém stavu se vejdou do 500,- Kč, pak už jen přeložené). Nejlépe je to vše vidět na fotografii.

Rozměr úplně rozložené peněženky: výška 12,5 cm x šířka 27 cm

Celá peněženka je olemována šikmým proužkem.

K peněžence můžete zakoupit ze stejné látky obal na mobil https://www.fler.cz/zbozi/obal-na-mobilni-telefon-dots-in-red-8484701 nebo kapsičku na věrnostní karty pokud jich máte hodně https://www.fler.cz/zbozi/kapsicka-na-karty-dots-in-red-7785625

Menu
--