Domů Zboží Od sleep sheep

Péřová šněrovací zavinovačka- Lístečky

1 663 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sleep sheep

Katalogové č.: 10312407
Zobrazení: 438x
Vloženo: 10.2.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Péřové zavinovačky sleepsheep

Péřová výplň se dá vyndat z povlaku. Povlak je tak pratelný!

Motiv tm.šedých lístků s jemnou růžovou.

Navrženy pro klidný spánek Vašich miminek. Dítě se v zavinovačce cítí v bezpečí díky napodobujícím podmínkám, kdy bylo schoulené u maminky v děloze během těhotenství. Děťátko je obklopené měkkým a teplým prostředím péřové zavinovačky. Je vyzkoušené, že kojenci se v peřince dokáží rychleji uvolnit. Dokonce i více citlivé dětičky, které trpí plynatostí a bolestí bříšek. Výsledkem je klidný a kvalitní spánek a spokojené miminko.

Péřová zavinovačka se doporučuje vzít již do porodnice. Její uplatnění oceníte hlavně v prvních měsících. Novorozence do ní balíme napevno k usínání i kojení. Připomínáme mu nitroděložního období. Následně s jejich růstem se do ní nemusí balit, ale pouze se na peřinku pokládají nebo je využívána jako přikrývka. Čímž její uplatnění prodloužíme až do 2 let věku dítěte.

Zavinovačky lze používat celoročně. Je vhodné uspávat ve vyvětrané místnosti. V případě velkých letních teplot nebo je-li děťátko přehřáté, ohneme postranní cípy do spodu zavinovačky. Dítě položíme na peřinku do pomyslného hnízdečka zavinuté např. pouze do pleny.

( K péřové zavinovačce je možné objednat i slabší vatelínovou výplň pro horké dny. Máte-li horkokrevné miminko, můžete místo péřové zavinovačky zvolit zavinovačku s vatelínovou peřinkou a vyztuženými zády, kterou mám také v nabídce.)

Péřová zavinovačka se skládá z péřové výplně a povlaků na zip.

Výplň zavinovačky má rozměr 80 x 80 cm v  americkém provedení s kulatým rohem. Velikost je volená k možnosti využít zavinutou zavinovačku od narození až do přibližně 5. měsíce dítěte s ohledem na individuální přístup ke každému novorozenci.

Peřinka obsahuje 80 % draného husího peří a 20 % prachového husího peří s celkovou gramáží 450 g. Výplň je z výroby načechraná, ale i při správném používání, peří časem lehce slehne. Optimální tedy při těchto rozměrech je gramáž  450 g. Po čase používání neztrácí výplň na svých schopnostech a není třeba peřinku doplňovat.  

šněrovací povlak

Nejlepší varianta povlaku. Na zavinovačce jsou našita dvě křídla s tunýlky pro tři bavlněné stuhy na sešněrování dítěte podle Vaší potřeby. Křídla dosahují až do spodní části zavinovačky, čímž je možné zabránit, aby se miminko při spánku ze zavinovačky nevykopalo. Postupně šněrování povolujeme a dítě si zvyká na prostor kolem sebe. Vnitřní látka, která se dotýká miminka je biobavlna, ostatní použité látky jsou ze 100v% bavlny.

Použití:

Před zabalením děťátka do péřové zavinovačky chytneme spodní cíp a sklepeme několika pohyby výplň do kulatého rohu, tedy části pod hlavou. Z postraních cípů stejným způsobem dostaneme peří do lehací části. Dítě pokládáme na zádíčka na zavinovačku.

U šněrovacího povlaku přitáhneme spodní cíp na které přiložíme postranní cípy. Na postranních cípek je stiskávací knoflíček, který Vám udrží cípy u sebe. Ruce tak máte volné a můžete postupně sešněrovat tři bavlněné stuhy z pravého a levého křídla.

Pokud dítě po zabalení usedavě pláče několik minut, dávejte pozor na jeho případné přehřátí. Obzvlášť v horkých dnech, kdy je pak vhodnější peřinku využít jako podložku.

Při využití výplně jako péřové měkké podložky postupujeme stejným způsobem jako před zavinutím. Naklepeme peří a poté ohneme postranní cípy do spodu výplně a miminko položíme do péřového hnízdečka. Dítě můžeme zavinout pro jeho pocit bezpečí do pleny.

Péče:

Aby vaše peří zůstalo co nejdéle vysoce kvalitní, stačí dodržovat několik jednoduchých zásad:

-          péřový výrobek často větrejte

-          občas provzdušněte naklepáním výrobku

-          nevystavujte slunci

-          péřové výrobky nestlačujte vakuovými systémy! stlačení peří poláme

Při praní a chemickém čištění se peří odmašťuje a křehne – znehodnocuje se. Zároveň se zhoršují jeho tepelně-izolační vlastnosti. Pokud není správně vysušeno, může „zcuckovatět“, zapařuje se, může plesnivět a zapáchat.

Dle intenzity používání péřového výrobku je vhodné provést renovaci (čištění peří a nový sypek) u profesionální firmy. Doporučený interval je 3 roky.

Peří je přírodní materiál na který je prokazatelné pouze minimum alergií, které navíc nebývají na peří, ale na prach a roztoče.

Menu
--