Domů Zboží Od Kobayashi

Pocit vyrovnanost v polích energie lidské.

540 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 10249319
Zobrazení: 206x
Vloženo: 21.1.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský přívěsek s křemenem a černým turmalínem. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Řetízek délka 25 cm. Velikost přívěsku 5,2×2,5×2 cm. Velikost kamene 3×2,5×2 cm.

Vlastnosti: Turmalínový křemen spojuje v jednom krystalu vlastnosti křemene a turmalínu. Jedná se o účinný kámen, který posiluje energetické pole těla proti útoku zvenčí. Odstraňuje ustrnulé způsoby chování a uvolňuje napětí na všech úrovních. Uvádí do harmonie oddělené a protikladně stojící prvky a polarity.

Umístění: Na kterémkoliv místě podle potřeby.

Turmalín

Vlastnosti: Turmalín transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry. Je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během obřadů. Lze jej použít během věštění z koule. Tradičně se užíval při odhalování viníka nebo v těžkých dobách, aby naznačil směr, jímž se nadále ubírat. Čistí auru, odstraňují bloky, rozhánějí negativní energi. Jsou vynikající k harmonizaci čaker a k jejich vzájemnému propojování. Obnovují rovnováhu mezi meridiány. Turmalín je pevně spjat s božskými energiemi a nesmírně blahodárně působí na zahrady a rostliny. Uvádí do rovnováhy čakry a biomagnetický obal. Uvádí do rovnováhy mužskou a ženskou energii v těle.

Umístění: Noste nebo umístěte podle potřeby.

Černý turmalín (schorl). Spojuje se základní čakrou, uzemňuje energii. Navozuje stav neutrální objektivity a schopnost racionálního uvažování. Podněcuje k pozitivnímu naladění bez ohledu na okolnosti. Současně pobízí k altruistickému jednání a rozvíjí praktické tvůrčí schopnosti. Noste na krku nebo položte mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření.

Křemen

Vlastnosti: Křemen je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryty křemenem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Jak ukázala Kirlianova fotografie, vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křemen, zdvojnásobí. Vytváří elektromagnetické vlny a odstraňuje elektrostatický náboj.  Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Čistí jemnější vyšší těla. Současně vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí. Na duchovní úrovni zvyšuje krystal křemene energii na nejvyšší možnou míru. Vyskytuje se v mnoha barvách. Čirý křemen funguje na všech rovinách bytí. Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí. Křemen je rovněž vybaven schopností rozpouštět karmickou setbu. Pokud se použije při meditaci, dokáže křemen odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnější příjemcem naprogramování. Křemen je vynikající spořič energie.  Krystal křemene mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Umístění: Přiložte podle potřeby.

    Menu
    --