Domů Zboží Od ZH ...s láskou...

pohankové polštářky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ZH ...s láskou...

Katalogové č.: 3583070
Zobrazení: 72x
Vloženo: 24.2.2013
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Hezký den, bývám nyní často mimo ČR, dočasně uzavírám obchod do konce roku 2022, děkuji za pochopení, s pozdravem Manon ♥

Macík, polštářek, podhlavník, podprdelník......

pohankový polštářek v celé své kráse a zdraví.

Potah je šit ze 100% bavlny, výplň - pohankové slupky

Rozměry: 30x36cm, cena uvedena za kus

..a co vše pohanka dokáže...

...

Pohankový polštář je plněný kvalitně čištěnými pohankovými slupkami. Pohanková výplň má příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem a umí se přizpůsobit jakémukoliv tvaru. Pro své skvělé mikromasážní účinky napomáhá při bolestech krční páteře, zádových svalů, migréně.

Je vhodný pro osoby dlouhodobě ležící, pomáhá zabraňovat otlakům. Je určen pro spánek, relaxaci nebo jiná fyzická a duševní cvičení. Dá se využít jako podložka na židli, např. při práci v kanceláři.

Schopnost slupek uskladňovat vzduch umožňuje jejich nahřátí (např. na kachlových kamnech, radiátorech, na slunci) a akumulaci tepla, které se poté během odpočinku přenáší do lidského těla. Přikládá se na krk, bedra, u malých dětí na bříško - pomáhá odsranit zadrženou plynatost.

Tvořím z přírodních materiálů, u každého výrobku doporučuji přikoupit zip na případné opakované plnění a také doplňkový materiál. Jelikož plním přírodninami, jejich objem závisí na délce a intenzitě používání výrobku, je tedy nutné po nějaké /u každého jiné/ době nutné doplnit obsah, nebo jej obnovit. Berte to prosím na vědomí :-) , děkuji.

Menu
--