Domů Zboží Od Lenka Kučerová

Polštářkový mantinel na velkou postel - klučičí 2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lenka Kučerová

Katalogové č.: 9587125
Zobrazení: 1558x
Vloženo: 25.5.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤ Mimořádně můžete koupit moje VÝROBKY SKLADEM se slevou 15% po zadání kódu GAD-T3D-FAU ❤ Objednávky s hodnotou nad 3000 Kč mají dopravné ZDARMA ❤ Termíny dodání u jednotlivého zboží jsou orientační, mohou být i kratší ❤ Za Vaši přízeň i objednávky děkuji, Lenka

...na objednávku (barevnost mohu na přání upravit)

Polštářkový mantinel/kapsář/zábranu na velkou postel jsem vyrobila z kvalitních českých i zahraničních látek. Látky jsem předem vyprala v ekologickém pracím prostředku, aby nedocházelo k zapouštění barev a srážení.

Zábrana se skládá z 5 polštářků různých vzorů o velikosti 29 x 40 cm a 1 velkého polštáře 29 x 90 cm. Praktickým prvkem jsou kapsy na dvou z nich, kam je možné ukládat různé poklady:-) Vrchní strana polštářku je podložena vlizelínem pro zpevnění a zároveň zabraňuje rounu vylézání ven. Po obvodu polštářku jsou 4 očka na prostrčení přídavných šňůrek pro uchycení na převěná prkna po obvodu postele. Polštářkový mantinel slouží jako měkká izolace a zároveň i jako kapsář.

Výplň polštářku tvoří polyesterové kuličky EXTRA. Protialergické náplně do polštářů jsou vyráběny z umělých vláken, především PES vláken (polyesterových) ale také z PUR tyčinek (polyuretan). Díky umělým vláknům jsou tyto náplně zdravotně nezávadné a vhodné pro alergiky. Jejich nadýchanost, objemovost a kvalita řadí kuličky extra na první místo ve své kategorii.

Materiál: 100% bavlna, výplň 100% polyesterová dutá vlákna (zdravotně nezávadná pro děti do 3 let)

Rozměry: 5 x 29x40 cm a 1 x 29x90 cm (celková délka 290 cm)

Doporučuji prát na jemný program na 30°C, šetrné odstředění.

Doporučuji používat prací prostředky neobsahující bělidla či optické zjasňovače.

Další výrobky ze stejné kolekce si můžete prohlédnout TADY.

Mohu vyrobit i v jiných rozměrech, v jiné barevné kombinaci, pro více informací mne kontaktujte vnitřní poštou, děkuji.

Vyrobeno z látek opatřených certifikátem OEKO-TEX Standard 100 třída 1 - splňujících nejpřísnější kriteria pro děti do 3 let.

OEKO-TEX Standard 100: Je celosvětově nejuznávanější ekologické označení pro kvalitní textilie. Produkty s tímto označením byly analyzovány jedním z nejvýznamnějších mezinárodních institutů pro výzkum, a je tak garantována jejich naprostá nezávadnost.

DĚKUJI, ŽE MOJE VÝROBKY NEKOPÍRUJETE, JEDNÁ SE O AUTORSKÝ NÁVRH.

Menu
--