Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Poupátka * náušnice s rubíny

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 12473786
Zobrazení: 44x
Vloženo: 5.5.2021
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemné autorské náušničky z kolekce BARVY GAii...

Temně rudé přírodní rubíny spolu s malachity a proměnlivě tmavozeleným matným českým sklem, zavěšeny v organicky nepravidelných úponcích na háčku z chirurgické oceli..
.
... živá poupátka v pomíjivém oka-mžiku těsně před rozvinutím...

Velikost: celk.délka náušnic 30 mm, háček přesahuje níže do 35 mm (ručně zhotovené, tepané a pevné - chir.ocel je bezpečná i pro alergiky + silikon. pojistka).
Všechny kovové části jsou tvarovány volnou rukou (freeform) bez použití šablon a továrních komponentů

Osobní feng-shui:
Vhodné pro všechna znamení zvěrokruhu - pro živel Vzduch (Dřevo zejména Váhy -), Oheň, Země, Kov i Voda...
Rubín - kámen malinové barvy (magenta, cyklámen...) podporuje 1.energetické centrum - čakru Muladhara (=malinová), zakořenění a sepětí s vlastními i druhovými kořeny, posiluje osobní základnu, sjednocení se sebou, zdravý "fundament" osobnosti i energetického systému těla; podporuje též rozvoj a spontánní otevření 8.čakry a jejích témat.  Symbolicky zastupuje element Oheň.
Rubín v zoisitu - zoisit  je časté lůžko pro rubíny, pomáhá svou zelenou barvou posílení oblasti srdce a dalších hrudních orgánů, evokuje klid a rovnováhu, pomáhá nastolit sou-znění s přírodou v nejryzejší podobě..., je nápomocen při léčení citových zranění a otevření srdce.
Malachit - svým obsahem mědi významně harmonizuje pánevní orgány a pomáhá udržet optimální hladinu mědi v těle.
Od starověku byl využíván jako léčivý kámen pro ochranu (nejen) dětí a léčitelů, rozdrcen na prášek též jako pigment - pro dekorativní kosmetiku jej používali už v Egyptě.
Podporuje hrudní energetické centrum těla (4.čakra), témata lásky, laskavosti, citů, empatie, sou-cítění a altruismu. Silným jedincům se snahou o sebezdokonalení  m.j. pomáhá zviditelnit, rozpoznat a aktivně odstranit nežádoucí stránky osobnosti.
KOV jako prvek - živel, element pentagramu - je nositelem duchovnosti; jeho energie je dostředivá, přítomnost kovu napomáhá soustředění sil i pozornosti, podporuje přirozený duchovní vývoj...,  charakterově bývá součástí nativních dat (*narození) u většiny sběratelů..:-)
V západní tradici je ekvivalentem Kovu  element Éter, představující rovněž cosi prchavého, neuchopitelného... (podobně jako zvuk kovového nástroje, zvonu, tibetských misek apod.), proto známe éterické bytosti  - křehké víly, průsvitné a těkavé jako sám éterový plyn, jemné jako mlha či pára...
Ocel - (chirurg. ocel je vhodná i pro alergiky) na vibrační úrovni pomáhá harmonizovat uplatnění železa v těle (krev, krvinky, hemoglobin...) a přispívá k propojení železa obsaženého v nás se železem - zkladním prvkem Země (horniny) i Vesmíru (meteority)...
Spirála - prastarý symbol užívaný ve všech dávných kulturách,  symbolizuje vývoj, postup, růst, živou energii..., Kovová spirála účinně pomáhá rozvést energii použitých minerálů a materiálů do bezprostředního okolí a do těla nositele...

JEDINÉ...

TOPnominace:
JEDNOU SE CELÁ ZTRATÍM V MALINOVÉ VŮNI
V ROZPUKU
HLEDÁNÍ RUBÍNŮ

Menu
--