Domů Zboží Od Capi.mizuhiki

Přání Japonská fúze "motiv 3"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Capi.mizuhiki

Katalogové č.: 11736110
Zobrazení: 64x
Vloženo: 6.9.2020
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Představuji limitovanou kolekci "Japonská fúze", která vzniká ve spolupráci s výtvarnicí Play.Ink. Jedná se o ručně dělaná přání s japonskou tušovou malbou doplněná o mizuhiki ozdobu (každé přání má svou jedinečnou mizuhiki ozdobu).

Čtvercový tvar, obálka o rozměru cca 14 x 14 cm a přání o rozměru cca 13 x 13 cm. Motiv přání - sakura na zlatoprašném papíře. Uvnitř obálky je malba bambusu.  Jedná se o jedinou verzi tohoto motivu.

V případě přání s tušovou malbou se jedná o autorskou kopii vlastního originálu tušové malby. Každý motiv je v omezeném počtu. K přání náleží ručně rýhovaná, řezaná a lepená obálka. Je použit papír vysoké gramáže.

Rády bychom tak nabídly originální přání ke svatbě, narozeninám, k výročí apod. pro vyjádření lásky a přátelství, protože právě to je hlavní myšlenkou mizuhiki.

Hlavní myšlenkou mizuhiki je, že vazbou uzlu se vytvoří pouto, které se nikdy nerozmotá a že každý okamžik je jedinečný. V Japonsku slouží k vyjádření náklonnosti, přátelství a lásky, a věří, že přináší úspěch, štěstí a ochranu před zlem. Mizuhiki je tradiční japonské umění ze speciálních papírových šlahounů. 

Menu
--