Domů Zboží Od Saffron

R Pravý Imperial jadeit Alpy, pár č.8

255 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Saffron

Katalogové č.: 9303964
Zobrazení: 92x
Vloženo: 16.2.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Naši slovenští zákazníci mohou provádět bezplatné platby na slovenský účet ve Fio Bance, a.s. v Eurech. A poštovné neplatí již od nákupu nad 80,- EUR.

Krásné kabošonky skutečně pravého jadeitu původem z Italských Alp, poměrně nově objevené lokality. Imperial - nejcennější sytá zelená barva! Pochází z Gruppo del Monviso Piemnonte, v severní Itálii.

Originální ruční brus. Broušeno u Saffron

Jadeit je od pradávna spojován s blahobytem, úspěchem a štěstím.. no něco jako čtyřlístek :-D Čím déle ho člověk má, tím ho má raději...

Z mých dojmů pak určitě patří do oblasti játra/ledviny/žaludek; pomáhá vytrvat v započatém díle, podporuje tedy člověka tam, kde něco dlouho trvá, tedy i v dlouhodobé nemoci, nebo při studiu, či odloučení například v zahraničí. Je to kámen který dává nositeli pocit stability, je v něm jakási spolehlivost.

Tato alpská verze je temnější, a více smyslná, než u barmských kamenů. Bude se dobře hodit k šamanským a magickým rituálům souvisejících zejména s plodností.

Je to nesmírně houževnatý kámen, což je jeho velice ceněná vlastnost, i jemné řezby neztrácely nošením tvar a lesk. Proto se jej nemusíte bát zpracovávat, ani v prstenech po letech nošení nezazlobí.

Pokud někdo zatoužil po pravém jadeitu, tak toto je dostupná příležitost. (Kámen byl laboratorně testován).

Menu
--