Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Prehnit zelený s krystalky epidotu AA, placička

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14045369
Zobrazení: 28x
Vloženo: 17.5.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný zelený prehnit ve tvaru placičky, uvnitř s inkluzí tenkých krystalků tmavě zeleného epidotu. Kámen je průsvitný. Kvalita, barevná čistota AA. Vhodný ke krystalo-terapii. Tvar je příjemný do ruky, kámen můžeme přizvat i do spánku. Prehnit je v krystalo-terapii ceněným minerálem pro své rozsáhlé energetické působení.

Obecně patří prehnit do skupiny minerálů, které pročišťují naše energie, detoxikují. Pomáhají nám rozpustit nežádoucí stavy a vlastnosti, které nyní prožíváme, ale prožívat je dále nechceme. Pracujeme s ním tehdy, pokud se potřebujeme zbavit fyzické bolesti, zranění nebo nemoci. Pomáhá nám pracovat s našimi emocemi, jako je strach, lítost, vina, zlost apod. Dokáže očistit a zotavit mentální a duševní část naší osobnosti a neharmonické stavy naší duše.

Pracovat s ním můžeme univerzálně na pročištění kteréhokoliv energetického centra, buď formou aktivní práce/meditace nebo jej můžeme zakomponovat do šperku. Víte, že nošení šperků je účinná krystalo-terapie? Nosíme-li kámen často při sobě, časem integrujeme jeho energii a brzy začneme pociťovat zlepšení stavu či vlastností v té dané konkrétní oblasti.

Zelený prehnit je kamenem rozšiřování vědomí, sebepoznání, rozvoje a spojení osobnostního a duchovního růstu. Jeho energie nám dodává naději a sílu začít znovu, je skvělý do všech nových začátků. Dokážeme s ním „nahlížet“ do své budoucnosti, skrze zesílenou intuici dokážeme „spatřit“, co nás čeká.

Prehnit také podporuje relaxaci a regeneraci těla i mysli. Jeho vibrace nám též pomohou vyladit čakru soláru a čakru srdce.

Epidot patří do skupiny minerálů, které chrání to, čeho si ceníme (zdraví, vztahů, bezpečí, psychické pohody, získané pozice apod.). Naopak nás dokáží ochránit např. před nežádoucími vzorci chování, pochybnostmi o sobě samých nebo ztrátami různého druhu. Jeho vibrace, obdobně jako vibrace prehnitu, ladí ponejvíce se srdeční čakrou a solárem, aktivují a harmonizují opět jednu z jejich mnohých vrstev.

Rozměry: 4,3 x 4 x 0,8 cm.

Lokalita: Mali.

Moje pozn.: A7811.

Menu
--