Domů Zboží Od Limi

Překládaná kabelka s růžičkami - sleva z 319,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 11686670
Zobrazení: 144x
Vloženo: 15.8.2020
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíkovna na adresu (v dubnu optimální doprava dle prodejce - tedy mě) - za 35,- Také je tu možnost vyzvednout zboží na trzích - 20.4. v Uherském Hradišti a 4.5. v Táboře :-)

Nová řada kabelek, v originále se jim říká foldover clutches or bags - jsou to překládané, přeložené, či složené kabelky. Princip spočívá ve vyšší, velké jednoduché kapsičce, kterou prostě přeložíte v půlce či v jiné části a vezmete do ruky jako elegantní psaníčko. Jde u nich o nápadité látky, jejich kombinace se zipy, střapci, prýmky a jinými ozdobami.

Kabelky můžete prát v ruce a žehlit na bavlnu, s párou, ale dávejte přitom pozor na zip.

Kabelky budu prozatím šít ve dvou velikostech - menší a větší, nebudou mít všechny stejné rozměry. Ty menší budou spíše plesové či jinak slavnostní, větší naopak letní, s trošku bláznivějšími kombinacemi látek a hlavně bambulkových prýmků (už se na ně moc těším)

Ale protože budou přibývat postupně, velmi ráda ušiju kabelku na přání - stačí napsat požadovaný rozměr a z jaké látky, či látek chcete kabelku ušít. Vybírat můžete ze všech látek v mojí galerii, podle velikosti a látky se také pak bude odvíjet cena kabelky.

Tato kabelka je v romantickém vintage stylu s růžičkami. Obě strany jsou tentokrát ze stejné látky. Vnitřek je z pevnější látky v zelenkavém odstínu, který ladí s lístky u růžiček.

Kabelka je vyztužená, ale jenom tenkou výztuží, aby se dala snadno přehnout a také aby se do ní mohlo dát víc, než jenom mobil. ale pozor, není to kabelka na tlustou peněženku! Dáte do ní mobil, peníze, rtěnku či pudr, kapesníčky. Prostě tak vše, co potřebujete nutně na ples :-)

Na fotkách vidíte i několik možností, jak kabelku přehnout, mně se nejvíce líbí ta, kde je přehnutá maličko nakřivo. Přeložit ji můžete i napůl. Kabelka se zapíná na zip, přeložení je volné, bez dalšího magnetického zapínání. Kabelku můžu ušít i s ním, ale ztratíte tak možnost překládat ji různými způsoby a také bude maličko dražší.

Rozměry - 26x31cm (při složení jaké vidíte na fotkách, kde je vidět část spodní látky má rozměry 26x20cm)

Jak jsem již psala výše - rozměry mohou být na přání jiné, pokud byste ji chtěl větší - tak o dva centimetry ještě bude cena stejná, poté se již navýší.

POZOR - prozatím ještě dolaďuji jaká gramáž a tloušťka výztuže bude pro tyto kabelky nejlepší. Vyšší zaručí pevnost a tvar, ale zase se bude látka po přeložení více krčit a nedáte do ní tolik věcí. Zrovna u této kabelky jsem použila menší gramáž, ale pokud byste chtěli kabelku pevnější, tak mi změnu napište do objednávky.

Menu
--