Domů Zboží Od Růžový květ

Přírodní konopné sprchové mýdlo Yzop 110 g

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna129 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Růžový květ

Katalogové č.: 11598840
Zobrazení: 80x
Vloženo: 1.7.2020
Počet srdcí: 16x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
  • Mýdla Růžový květ s konopným olejem jsou 100% přírodní a rostlinná, ručně vyráběná zastudena nebo zatepla z rostlinných olejů, květových vod vlastní výroby a bylinek.
  • Všechna mýdla mají vysoký obsah olivového oleje a bambuckého másla.
  • Jsou konzervována přírodními složkami (extrakt z grapefruitových jader a přírodní vitamín E).
  • Neobsahují palmový tuk.
  • Jsou vhodná pro každý typ pleti, včetně citlivé.

 

Sprchové mýdlo Yzop s konopným olejem (s jutovým provázkem na zavěšení)

 

je mýdlo pro mytí pokožky rukou a celého těla, v jehož složení je teplomilná středomořská bylinka Yzop lékařský (Hyssopus officinalis). Mýdlo obsahuje yzopovou květovou vodu, extrakt yzopu v olivovém oleji a sušenou bylinu. Neobsahuje žádný esenciální olej, ale naopak konopný olej LZS, proto je vhodné i pro velmi citlivou a podrážděnou pokožku. Mýdlo je vyráběné metodou zastudena.

 

Mýdlo je hladké, příjemné, s přírodní vůní (bez parfemace) a jemně pění. Díky obsaženým přírodním složkám nedráždí, ale naopak účinně pečuje. Mýdlo neobsahuje žádné alergenní látky ze seznamu 26 potvrzených alergenů, které by převyšovaly koncentraci 0,01%!

 

Ingredients: Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Hyssopus Officinalis Herb Extract, Aqua, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis Seed Oil, Hyssopus Officinalis Herb, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Paradisi Seed Extract, Tocopheryl Acetate.

 

Aby vám mýdlo co nejdéle vydrželo, po použití ve sprše nezavěšujte mýdlo za provázek, ale odložte na mýdlenku. Provázek slouží k zavěšení do sprchy během mytí nebo k zavěšení na ruku při mytí pro snadnější manipulaci s mýdlem.

 

Něco o Yzopu

Yzop lékařský z čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae) je vytrvalý teplomilný polokeřík, který odspodu dřevnatí. Původem je ze Středomoří, ale v poslední době zdomácňuje i na českých zahradách. Kvete sytě modrofialovými či růžovými květenstvími v průběhu června až září a celá rostlina je velmi aromatická. 

V kosmetice se yzop a yzopová voda využívá na omezení pocení (dlaně, nohy, podpaží). Yzopová voda je velmi výrazná, lehce kafrovitá, bylinná. V léčitelství se cení jeho dezinfekční a protizánětlivé účinky.

Mýdlo Yzop s konopným olejem splňuje požadavky na bezpečnost specifikované v Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) č. 1223/2009, o kosmetických přípravcích.

Menu
--