Domů Zboží Od dobrá trefa

přívěsek andílek z nábojnice; obsidián, palisandr

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od dobrá trefa

Katalogové č.: 13152027
Zobrazení: 3x
Vloženo: 14.2.2022
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Andílek pro štěstí. Talisman. Bezvadný dárek pro muže. Lze nosit na krku, či použít jako dekoraci kdekoli.

Anděl z recyklované mosazné nábojnice, vzácného kamene a vzácného dřeva zavěšený na přírodní ploché kůžičce. Bez zapínání.

Lze zavěsit, ne postavit.

Výška 4 cm (plus kroužek na zavěšení). Nábojnice dlouhá 20 mm o průměru 10 mm.

Mahagonový obsidián je projektivní kámen. Zavádí nás do nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu. Chrání údajně před zlem a veškerou negativitou. Věří se, že dodává sebevědomí a pomáhá při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.
Zdroj informací: Korálky, s. r. o.

Palisandr je druh exotického vzácného dřeva červenohnědé barvy, někdy s fialovými podtóny a černým rýhováním. Vyniká tvrdostí, trvanlivostí a akustickými vlastnostmi. Palisandrové dřevo pochází z několika druhů tropického stromu dalbergie (Dalbergia). Pravý palisandr roste ve střední a jižní Americe (Panama, Bolívie, Guatemala, atd.). Zdroj informací: Wikipedie.cz.

Materiál: mosazná nábojnice, silný mosazný drát, bižuterní kov, vzácný minerál přírodní (nikoli dobarvovaný), vzácné dřevo, přírodní kůžička. Nakupuju výhradně komponenty od kvalitních a solidních českých dodavatelů. Černá kůžička bez zapínání dlouhá asi 105 cm.

Cena za jeden kus.

Údržba: Nábojnice časem chytne patinu, pokud vám to vadí, stačí vyleštit měkkým hadříkem, nebo přetřít utěrkou či vatičkou na leštění kovů.

V nabídce mám spoustu andílků.

Jak upcykluji: Nábojnice sbírám na střelnicích nebo nakupuju legálně od střelců. Každou z nich ručně vyčistím kartáčkem, vyperu v pračce, vysuším v troubě na 100 stupňů Celsia, čímž se nábojnice i zdesinfikují.

Menu
--