Domů Zboží Od Charliee

Přívěsek - okřídlený LARIMAR - tepaný - chir. ocel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Charliee

Katalogové č.: 11802609
Zobrazení: 122x
Vloženo: 2.10.2020
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávku odesíláme v termínu, který je psaný u výrobku - až po připsání platby na účet. Termíny nejsou všechny stejné. Uvedené odesílací termíny jsou: Ihned, 3 dny a 6 dní - po přijetí platby na účet.

Přívěsek "okřídlený Larimar" vyrobený ručně z chirurgické oceli, celý ručně tepaný (pro větší pevnost a vysoký lesk), drátkovaný s odrátkovaným, krásným, andělským minerálem - larimar. Vhodný pro alergiky.

Délka přívěsku (včetně zavěšení - háčku) cca 4,4cm

V nabídce máme více druhů řetízků, které si k přívěsku můžete zakoupit.

Larimar

Larimar, také zvaný jako "kámen delfínů" patří mezi nejvzácnější polodrahokamy na světě. Je to tím, že existuje pouze jedno jediné naleziště tohoto kamene na světě!

Je kamenem jenž svoji nebesky modrou barvou vyzařuje lásku a přináší hluboký klid a vyrovnanost. Uvádí tělo i duši do harmonie s novými vibracemi. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice omezující naše vlastní já. Je průvodcem duše po správné cestě životem. Jako zemský kámen udržuje spojení s energiemi Země. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné uvažování, tvůrčí schopnosti. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou.

Vlastnosti: je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi, pomáhá nalézt spřízněnou duši, pomáhá se srdečními traumaty i traumaty z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost. 

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný také ve zdravotnictví, má zdravotní atest, nečerná, je pevný-drží stálý tvar.

*cena je za samotný výrobek (bez krabičky)

Menu
--