Domů Zboží Od sperkyakameny

Přívěsek z eilatského kamene a stříbra (rarita)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 13524655
Zobrazení: 64x
Vloženo: 4.9.2022
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Unisex přívěsek z eilatského kamene vysoké kvality QA (RARITA) nádherného neopakovatelného probarvení. Každý přívěsek je naprostý originál. Přívěsek má tvar nepravidelné kapky o výšce cca 32 mm (s úchytem cca 40 mm) a šířce cca 23 mm; váha 9,4 g. Úchyt je ze stříbra (Ag 925/1000). Původ minerálu: Eilat, Izrael, jediné naleziště na světě. Přívěsek je identický s fotografií. Řetízek není součástí šperku.

EILATSKÝ KÁMEN neboli kámen mudrců z dolů krále Šalamouna, byl nalezen v měděných dolech v Eilatu na Sinajském poloostrově (Izrael). Tyto doly dle pověsti využíval právě král Šalamoun v době bronzové. Skládá se z řady minerálů na bázi mědi a to azuritu, chryzokolu, tyrkysu, malachitu, dioptasu a dalších. Díky naprosto originálnímu složení minerálů v každém kameni je vždy kámen naprosto jedinečný a nezaměnitelný.

Eilatský kámen patří pod čtvrtou čakru srdce a pátou čakru hrdla, tyto čakry propojuje a harmonizuje. Disponuje velice silnou láskyplnou energií a velkou ochrannou mocí. Dokáže přeměňovat negativní energii na pozitivní a stimulovat psychické schopnosti včetně těch paranormálních (například jasnovidectví). Přináší moudrost věků, podporuje kreativitu a pomáhá rozvíjet umění komunikace. Vyrovnává energii jin a jang. Pomáhá zvládnout bolest a ztrátu, odstraňuje bloky zapříčiněné událostmi ze současného života nebo z předchozích životů, které nás ovlivňují. Pomáhá nám mluvit o problémech a tím se s nimi vyrovnat. Přináší vnitřní usmíření, čímž spojuje fragmenty duše a očišťuje záznamy akáši, sjednocuje nitro.

Přívěsek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto přívěsku.

    Menu
    --