Domů Zboží Od ByAsma

Probuzení ženské energie

1 554 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ByAsma

Katalogové č.: 12121001
Zobrazení: 146x
Vloženo: 9.1.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato 8denní on-line výzva je tady pro ty z vás, které se chcete přiblížit samy sobě, probudit svou ženskou energii nechat rozkvést samu sebe. 

V dřívějších dobách si ženy byly vědomy toho, že lůno je místem největší síly, jíž mohou vládnout: síly tvořit na všech úrovních. 

Proč je vlastně energetické centrum lůna zásadní pro spokojenou existenci a štěstí žen, bez ohledu na jejich věk a kondici?

Jak plně přijmout své ženství v mužsky orientovaném světě?

Zvu vás ke krásným a zajímavým úvahám, meditacím a cvičením, které jsou určené nám všem ženám - bez ohledu na to, zda mají či nemají menstruaci a své lůno. 

Během tohoto online programu po dobu 8dnů vám každý den ráno přistane ve schránce e-mail s jednotlivými úkoly a po celou dobu tohoto programu budete mít plnou podporu. 

Tato výzva je jedinečná tím, že bude doplněna i několika nahrávkami, které vám po skončení výzvy zůstanou.

Bude opravdu na každé z vás, jak s jednotlivými cvičeními a tipy v tomto online programu naložíte a jakým způsobem své rozhodnutí žití v souladu samy se sebou zasadíte do svého života.  

Pojďte si každý den udělat pár minut na sebe a zařaďte do svého života jednu z nabízených praxí a dopřát si pravidelná krátká zastavení a dovolit si poznávat samu sebe, své lůno a spolu s tím probudit svou ženskou energii.

Právě teď je ta ideální příležitost rozhodnout se. 

Menu
--