Domů Zboží Od Kobayashi

Prsten černým slunečním kamenem z Tanzánie.

930 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce240 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce240 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 13720454
Zobrazení: 73x
Vloženo: 27.11.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Další kousek z mé autorské tvorby. Ručně vyrobený prsten s neobvyklým černým slunečním kamenem z Tanzánie.
Použita nerezová ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Patina černá. Velikost kamene 2,2x1,3x0,4 cm. Velikost prstenu 55-59 (vnitřní průměr kroužku 17,5-18,8 mm).
 
Vlastnosti: Sluneční kámen vnáší do života radost a světlo. Šíří kolem sebe příznivou atmosféru a zvyšuje úroveň intuice. Pokud váš život ztratí příjemnější tvář, dokáže mu ji sluneční kámen navrátit a vám pomůže nabrat nové síly. Čistí všechny čakry. Tím že přináší světlo, lehkost a novou energii umožňuje vašemu skutečnému já, aby se rozzářilo. Tradičně je spojován s vlídnými božstvy a příznivým osudem. Jedná se o alchymistický kámen, který během meditací i v každodenním životě přináší hluboké spojení se světem a léčivou silou slunce. Sluneční kámen funguje velice dobře při odstraňování háčků, ať už v čakrách, nebo v auře, na mentální nebo emocionální úrovni, jimiž se vás k sobě snaží připoutat jiní lidé. Mohou to být rodiče, kteří si vás chtějí udržet jen pro sebe, děti nebo partner. Sluneční kámen oplácí vašim blízkým s láskou jejich přízeň, přičemž současně působí blahodárně při přetínání pout. Pokud je pro vás těžké říkat „ne“ a věčně se jen obětujete pro druhé, noste sluneční kámen stále s sebou. Krystal potlačuje závislost, napomáhá schopnosti řídit vlastní osud, podporuje nezávislost a sílu do dalšího života. Pokud vás zdržuje váhavost, sluneční kámen ji pomůže překonat. Mimořádně dobře funguje ve chvílích temných nálad vyvolaných střídáním ročních dob, zejména prosvětluje tmu dlouhých zim. Pomáhá, chcete-li se odpoutat od pocitů diskriminace, znevýhodňování a opuštěnosti. Sluneční kámen rovněž zahání pocity selhání a zvyšuje vědomí vlastní ceny i sebedůvěry. Vyvolává optimizmus a nadšení. Pomáhá na všechno nahlížet z lepší stránky. Dokonce i ten nejzarytější pesimista podlehne moci slunečního kamene. Pokud se krystal položí na solar plexus, dokáže vynést na světlo hluboce potlačené city a přetvoří je.
Umístění: Položte, noste nebo přidržujte podle potřeby. Sluneční kámen působí mimořádně blahodárně, pokud se používá na slunci.
 
Očista: Kámen čistíme několik minut pod proudem vody, nebo přes noc v misce. Jelikož sluneční kámen miluje nadevše slunce, můžeme ho vystavit jeho paprskům i po celý den.
Menu
--