Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Sun stone"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13773769
Zobrazení: 254x
Vloženo: 31.12.2022
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný prsten, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je pravý sluneční kámen se třpatkami, jsou vidět na fotografiích, o velikosti 15 x 14 x 8 mm. Existují dva druhy slunečního kamene, jeden druh pocházející z Indie, který je oranžový s červenými kousky hematitu, a druhý zvaný jako oregonský sluneční kámen, který má čirou průsvitnou až průhlednou barvu základu s jemnými měděnými třpytkami.

Sluneční kámen, silně nabitý sluneční energií, vás vnitřně prozáří. Je ochranným kamenem, dodává silnou ochrannou energii do Vašich domovů. Vnáší do života radost a světlo. Přináší hluboké spojení se světlem a Sluncem. Naučí vás nezávislosti k vašim nejbližším, a umění říkat lidem „ne“. Učí, jak si řídit svůj vlastní osud. Napomáhá pozitivnímu myšlení. Působí proti depresi, pocitům opuštěnosti a dodává sebedůvěru. Pomáhá lidem při potížích způsobených střídáním ročních dob. Čistí čakry, zvyšuje intuici a dodává tělu velké množství fyzické energie v době stresů a nemocí. Přikládáním na 2. čakru zvyšuje sexuální energii.

Základ obroučky je z mědi, šírka obroučky je 10 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky 57.

Povrchová úprava lehce černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--