Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Mystery"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13218954
Zobrazení: 186x
Vloženo: 14.3.2022
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Romantický cínovaný prsten,jehož základem je nádherný přírodní lodolit (fantómový křišťál) o velikosti 18 x 12 mm. Často bývá nazýván „šamanským kamenem“, protože právě tento druh křišťálu používají mnozí léčitelé.

NÁHRDELNÍK ZDE

Od běžného křišťálu se lodolit liší inkluzemi jiných minerálů, které mohou většinou zahrnovat hematit, živec, chlorid a mnoho dalších minerálních látek, jež způsobují kouzelné barevné scény uvnitř křišťálu - zelené, smetanově bílé, červené až šarlatově rudé, žluté, oranžové a jiné barvy. Chemická značka je stejná jako u křišťálu: SiO.
Kromě úžasných a univerzálních vlastností křišťálu jak na fyzické, tak i psychické rovině, má lodolit – křišťál s inkluzemi větší energii a silnější vibrace než běžný křišťál, a to díky inkluzím jiných minerálů, jejichž působení právě křišťál ještě umocňuje. Lodolit je silným ochranným a uklidňujícím kamenem. Křišťál s inkluzemi pomáhá utišit rozbouřené emoce, pomáhá zmírnit úzkostné a depresivní pocity a stavy.
Lodolit je výborným kamenem pro meditaci a chvíle, kdy potřebujeme uklidnění. Lodolit je velmi silným kamenem pro pozitivní rozvoj na všech úrovních: duše, těla a mysli.
Křišťál s inkluzemi - lodolit je nejlépe používat jako ochranný kámen proti negativním energiím a lidem v našem okolí. Lodolit v sobě nese trochu mystické energie, pomáhá proto při lucidním snění a klidném spánku. Je velmi dobrým pomocníkem pro ty, kteří trpí stresem, úzkostmi, depresivními stavy a nočními můrami, protože lodolit pomáhá uvolnit se ze sevření strachu. Nejen jeho energie, ale i pohled do hloubky tohoto kamene, výrazně uklidňuje mysl i duši.
Lodolit silně podporuje svou energií korunní čakru.
Základ obroučky je z mědi, šírka obroučky je 7 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky je 57.
Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.
Dodáváme v dárkovém balení.
Menu
--