Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Valerie"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11545408
Zobrazení: 84x
Vloženo: 7.6.2020
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný prsten, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je vzácný minerál variscit o velikosti 40 mm. Povrch kamene je hladký, tmavá místa jsou tmavé skvrny :-) .Prsten je vytvořen tiffany technikou.

Variscit patří mezi silné ochranné kameny a tradičně se používá jako amulet pro zmírnění agresivního jednání okolí. Variscit uklidňuje, pomáhá udržet život v rovnováze a zmírnit bolest způsobenou lhostejností a hrubostí. Dodává životní sílu a podporuje duševní odolnost. Je uklidňujícím kamenem, někdy též nazývaný "starostlivým". Používá se ke zmírnění strachu, napětí, úzkosti a netrpělivosti. Přináší pocity radosti, míru a harmonie.

Variscit je označován jako "nárazník", tzn. kámen, který potlačuje a odráží ty prvky života, které nechceme. Pomáhá obnovit rovnováhu a zvyšuje stabilitu, je výborným pomocníkem pro hledání řešení problémů s pocitem vnitřního klidu, lásky a soucitu.

Obecně je variscit kamenem vhodným pro zlepšení psychického stavu, pozitivních emocí i myšlení. Zvyšuje lásku k sobě samému, pomáhá cítit odvahu a vypořádat se s problémy. Ve vztazích podporuje nalezení společné řeči, pocit sounáležitosti a chtění komunikovat.

Základ obroučky je z mědi, šírka obroučky je 5 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, vel. 16 - 20 mm.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--