Domů Zboží Od Dara bags

Purse Middle no. 472

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 6022650
Zobrazení: 226x
Vloženo: 12.2.2015
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Prý je k životu nepotřebujeme", pomyslela si, "peníze...no, ale když jsou, je to fajn." Usmála se a sáhla do tašky pro peněženku. "Ještě že mám takovou praktickou, kamarádku pro všechno." S pocitem uspokojení očima přehlédla vyrovnané přihrádky. Kromě pár bankovek a mincí spousta dalších nepostradatelných nezbytností - platební karty, průkazky, permanentky, občanka, řidičák, karty slevové, věrnostní, klubové....pak taky nejrůznější fotky, talismany, jízdenky a velekupa nejrůznějších veledůležitých papírků...Mělo by se to drobet protřídit...

Osobitý střih, designové detaily a především vysoká kvalita zpracování dělají z peněženky Dara bags jedinečný, jednoduše dokonalý kousek, který padne do každé Dara bags kabelky.

Základní informace

Vyrobena z kvalitních čalounických koženek, (v případě varianty s látkou se jedná o luxusní, pevnou bavlnu ze zahraničí, která je dobře vyztužena). Vnitřní část tvoří praktická rozkládací "harmonika". Precizně začištěna, žádné nepraktické, špinící se lemy. Díky speciálně upravenému střihu prakticky členěna. Přepážky v peněžence vytvořeny z pevných dílů, takže se nepromačkávají a vše zůstává na svém místě. Dvě kapsy na zip - na různé typy mincí, nebo na tajné poklady. Vložná středová tajná kapsička. 6 boxíků na platební a jiné karty. 3 boxíky na větší doklady / OP, technický průkaz.. Všitá folie na fotografie a jiné obrázky. Lemována saténovou stužkou. Kovový plně funkční zámeček a další kovové detaily - růžky na klopě.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov, vinyl

Rozměry

Výška 11 cm
Šířka 14,5 cm
Hloubka 4,5 cm

 

 

    Menu
    --