Domů Zboží Od Sonrea

* Náušnice s grafikou - CHIRURGICKÁ OCEL *

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Sonrea

Katalogové č.: 10990546
Zobrazení: 9x
Vloženo: 29.10.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VYUŽIJTE MNOŽSTEVNÍCH SLEV! Při nákupu nad 300,- Kč sleva 10%, při nákupu nad 500,- Kč sleva 15%, při nákupu nad 800,- Kč sleva 20% + POŠTOVNÉ ZDARMA, při nákupu nad 1200,- Kč sleva 25% + POŠTOVNÉ ZDARMA, při nákupu nad 1500,- Kč sleva 30% + POŠTOVNÉ ZDARMA.

Náušnice s mojí vlastní, autorskou grafikou, která je zasazená pod skleněnou čočkou. Náušničky mají starobronzový základ, ale celé zapínání je vyrobené z chirurgické oceli a je tedy ideálně vhodné pro alergiky - tvoří ho velmi kvalitní puzetka s drážkou a ze zadní strany motýlek (který je větší, takže se s ním dobře manipuluje a pevně drží náušnici v uchu), oba tyto kusy do sebe při zapnutí zapadnou do drážky a 'docvaknou' - pro odepnutí pak musíte vynaložit o trošku větší sílu, abyste drážku překonali, což zajistí, že náušničky jentak neztratíte.

Průměr obrázku v lůžku je 12 mm.

Na doplňkových fotografiích můžete vidět vyfocený detail zapínání z chirurgické oceli, které je u těchto náušniček použito - přilepené je extra pevným a odolným dvoudložkovým lepidlem (prosím, počítejte s tím, že lepidlo zpoza puzetek maličko přesahuje, je to z toho důvodu, aby byl spoj skutečně maximálně pevný, zaschnuté lepidlo je tvrdé a zcela netoxické) Dále si můžete prohlédnout ukázkovou fotografii, jak náušničky vypadají v uchu, abyste si mohli udělat představu toho, jak jsou náušničky veliké (grafický vzor na doplňkové fotografii je pouze ilustrativní, obdržíte náušnice s motivem z hlavní fotografie).

Podívejte se také na nabídku ostatních náušnic z mého obchůdku - všechny je naleznete zde.

Nabídku všech šperků z chirurgické oceli si můžete prohlédnout zde.

Menu
--