Domů Zboží Od Monika Horká

RECY sukně "VINTAGE LADYBIRD" No.4 (vel.36)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
ZDARMA - Osobní odběr0 Kč
Zásilkovna150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Monika Horká

Katalogové č.: 10676801
Zobrazení: 278x
Vloženo: 22.6.2019
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mé vlastní modely, které jsem odložila z důvodu změny velikosti nebo byly vytlačené novými kousky. A protože mi je bylo líto vyhodit nebo skladovat, tak jsem se rozhodla jim dát "druhou šanci". Všechny modely jsou vyprané, vyžehlené a některé následně nově oživené - aplikací, stužkou, novým lemem... Jsou samozřejmě již prané, ale protože používám ty nejkvalitnější látky, tak nejsou vytahané, nemají uhnuté švy, dirky ani vypárané nitě. Prodávám za velmi nízké ceny.

...model z focení + 1X vynesená do divadla a 1X jemně praná - není na ní vidět ani trošičku. Sukýnka je z loňské kolekce, má kapsy, je vypodšívkovaná bavlněnou podšívkou, náročně vypracovaná  s velkým podílem ruční práce, dodání ihned! 

Autorská retro sukně z designové prémiové 100% BIO bavlny z návrhářské dílny Michael Miller, černá se smetanovými puntíky, střižená do A vždy s dvěma protisklady vpředu i vzadu, má kapsy, je vypodšívkovaná a je velmi precizně vypracovaná. Vsazena do pevného pásku. Zapíná se vzadu na skrytý zip a knoflíček. 
Sukýnka se nosí v pase - pas se měří v neužším místě na těle (většinou 3-5cm nad pupíkem).
Již ušitý model pro pas 72cm (bude sedět pro pas 70-max73cm), boky volné, v délce 52cm od pásku dolů. 
Tato sukýnka je rozšířená tak akorát, působí velmi elegantně a sofistikovaně - vhodná do práce, ale i do společnosti...do divadla.
Jedná se o dražší designovou látku od návrhářů.
Sukně je rozšířená  tak akorát, vhodná na každodenní nošení. Velmi kvalitní látka, která se téměř nemačká - stačí po vyprání jen vyvěsit, má vlastnosti přírodního vlákna a snadno se i žehlí.
Menu
--