Domů Zboží Od Hydys

Rodochrozit ♥ (5) * Radost* Láska* Rovnováha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 9804730
Zobrazení: 73x
Vloženo: 20.8.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete - napsat pod objednávku *** Děkuji *** Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Orgonitek ve tvaru srdíčka / přívěsek. Objednáváte si konkrétní ks dle vyobrazení

Tento přívěsek / srdíčko je vyrobeno při Úplňku. Orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku a na různé přírodní úkazy.

*

Vhodný pro všechna znamení Zvěrokruhu...

Podrobný popis ,,certifikát,, bude přiložen. Dárkově baleno

Barva - čiré s odlesky špon a polodrahokamů, dozdobeno fasetovaným kamínkem a mikrokuličkami, nádherný světelný efekt.

Obsahuje: Křišťál, Rodochrozit / kabošon, Měsíční kámen / Opalit a *3*české granátky

Zavěšení je v ceně, na imitaci hadí kůže ( Stříbřitá nebo Černá ) velmi příjemná na nošení

Rozměr srdíčka - 2,7 x 2,2 cm

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Rodochrozit - kámen štěstí, radosti a lásky...přiložením k srdci, eliminuje citová zranění.  Také se mu přisuzuje, že ztmeluje protiklady - rovnováha. Pomáhá nám býti objektivní k okolí, rychle se přizpůsobovat. Velmi vhodný při studiu...zbavuje nás trémy a nervozity... má spoustu kladných vlastností...

Rodochrozit v nás harmonizuje citovou, duševní i tělesnou stránku. Svými jemnými vibracemi v nás uvolňuje veškeré tlaky a otevírá naše srdce nesobecké lásce a léčí emoční rány, podporuje intelekt a kreativitu. Pohání nás ke změnám a přináší nám věci, po kterých opravdu toužíme. 

Měsíční kámen / Opalit - můj nejoblíbenější kámen s výbornými vlastnostmi. Jeho síla se během úplňkového cyklusu mění - v každém fázi se zaměřuje na jiné odstraňování negativ. Proto je universální na všechny problémy jak zdravotní tak emoční. Tento polodrahokam je hlavně určen ženám...umí se rychleji naladit na ženskou auru - srovnává hormonální reakce, které vlastně vše řídí v lidském těle - jak na úrovni samoléčby tak dodání energie a vitality.

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni

****************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Krásný neobvyklý šperk...

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla.

Nabízím vám malý orgonitek, který můžete nosit jako šperk - nebo si ho položit na své oblíbené místo, kde trávíte více času, můžete ho mít i u postele, dosah orgonitové energie 8 m, dle vnímavosti majitelky. Může si ho zavěsit do prostoru a tím tento prostor přetvářet - nabíjet pozitivní energií.

Majitele tohoto přívěsku bude orgonová energie chránít před negativní energií ( ze všech elektrospotřebičů,mobilů, PC záření, nemocí a zlých energií ) Bude jeho talisman.

Bude vám pomáhat odstraňovat negativity ve vašem okolí a hlavně bude negativitu přetvářet na pozitivitu ve všech směrech.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí lékařskou péči a ani nedokáže zázraky.

Bude přiložena rada/návod jak využít orgonit k mentální technice ALFA / pozitivní myšlení. Popis vlastnostnosí orgonitu a vložených polodrahokamů.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní Energií přes kyvadlo...

Menu
--