Domů Zboží Od Klaršinka

Rouška-jednovrstvá LETNÍ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Klaršinka

Katalogové č.: 11465501
Zobrazení: 60x
Vloženo: 4.5.2020
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Popis
Roušky zasíláme doporučeně, budete-li chtít poslat jako obyčejný dopis (cena 32,- Kč), napište mi prosím toto do poznámky k objednávce, za takto doručovanou zásilku ale nemohu nést zodpovědnost, toto lze pouze u doporučené zásilky, či jiné, od které mám tzv. podací číslo. Děkuji za pochopení...

Chraňte nejen sebe, ale i své blízké♥️.

Tato rouška je z jedné vrstvy - jistě jste zaznamenali, že v teplých dnech je již obtížné "udýchat" v roušce s dvojitou vrstvou, jednovrstvá chrání také dobře, jen je ji potřeba častěji měnit. Je-li rouška vlhká od dechu, je nutno ji vyměnit za druhou, v tomto případě již nechrání.

Šitá rouška s jednou vrstvou bavlny, která sice neochrání na 100%, ale je to lepší než nic. Každý už můžeme být přenašečem, aniž bychom o tom věděli, proto nosme roušky abychom zabránili dalšímu šíření.

Může se mírně lišit od té na fotografii - barva šňůrky, posunutí vzoru..., děkuji za pochopení.

Před prvním použitím vyprat! U roušek je rovněž doporučeno je přežehlit na větší teplotu, příp. přelít v nádobě vařící vodou, příp. vyprat na 60 a více stupňů. U takovéhoto ošetření může dojít k zapouštění barev, neboť, jak jsem již zmínila, jsou roušky šitý z různých zbytků, u kterých je barevná stabilita zaručena pouze při údržbě na cca 30-40 stupňů. Látka může být také lehce naimpregnovaná, či lehce zaprášená. Doufám, že nikomu z nás nejde o vzhled roušky, ale o její funkčnost :).

Menu
--