Domů Zboží Od Lesnita

Rovena

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lesnita

Katalogové č.: 12156169
Zobrazení: 56x
Vloženo: 22.1.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

“Panenky jsou jedním ze symbolických pokladů instinktivní přírody. (…) Po století lidé věřili, že z panenek vyřazuje svátost a mana- děsivý a mocný duch který lidem vládne a mění jejich duši. (…)

Panenka je symbolický homunculus, malý život. Je symbolem toho spirituálního, co leží v lidech pohřbeno. Je to malý zářící obrázek vlastního já. Navenek je to pouze panenka, uvnitř však představuje malý kousek duše, která nese veškeré poznání o duši - Já. V panence je hlas, velmi slabounký, patřící staré la que sabe – “Té, která ví” (…) A tím panenka představuje vnitřního ducha nás žen; hlas vnitřního přesvědčení, vnitřního poznání a vnitřního vědomí.”
(Clarissa Pinkola Estés, Ženy, které běhaly s vlky)
Panenky jsou odkazem našich předků, starodávné bytosti, známé v mnoha kulturách po celém světě.
Jsou ručně vyráběné, ztělesňují naději, sny, modlitby... Jsou tu pro naše uzdravení, inspiraci, růst… Jsou poslem našeho vnitřního hlasu a umožňují nám komunikovat s těmi částmi sebe sama, které jsou často hluboce skryté a chráněné. Vytváří hluboké spojení s naší duší, probouzí pravdu a umožňují osobní transformaci.
Panenku je nejlépe umístit někam, kde na Vás může dohlížet.

Základ tvořem plstěním jehlou z ovčí vlny. Vlasy také z ovčí vlny. Obličej tvoří keramický kabošon. Dozdobena korálky, minerály, pírky... "oděná" do různých kousků látek, krajek, příze.

Vysoká cca 26cm.

Menu
--