Domů Zboží Od Oxanka

Rubín v zoisitu a Čtyřlístek pro štěstí. Náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 12185054
Zobrazení: 96x
Vloženo: 31.1.2021
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Štěstí přichází zevnitř.

Náramek z rubínu v zoisitu a čtyřlístek z chir. oceli.

Rubín v zoisitu též nazývaný anyolit,  je krystal, který obsahuje jak vlastnosti ohnivého rubínu, tak i zemitého zoisitu. Tento kámen obsahuje malé krystaly rubínu, vrostlé do zeleného zoisitu.

Rubín v zoisitu zvyšuje psychické schopnosti, pomáhá při komunikaci, harmonizuje korunní čakru, zesiluje spiritualitu, přináší fyzickou energii do vyčerpaného organismu. Rubín v zoisitu vám pomůže udržet svou individualitu a zároveň být součástí světa kolem vás. Pomáhá klidně reagovat na obtížné životní situace a zvládat stresové stavy.
Rubín v zoisitu přeměňuje negativní energii na pozitivní. To je užitečné zejména během procesu, kdy se někdo vzpamatovává z těžké životní ztráty, pomáhá totiž uvolnit bolest a utrpení, přináší útěchu a zároveň dává chuť a vášeň do života.

Znamení zvěrokruhu : Rak, Lev, Panna.

Vlastnosti:  Rubín v Zoisitu je nádherný kámen,který přeměňuje negativní energii na pozitivní, pomáhá zvládnout obtížné životní situace a stresové stavy. Rubín je kamenem bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků.

Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr.Na mentální úrovni je Rubín v Zoisitu kamenem zosobňujícím tvůrčí schopnosti, jenž vrací mysl po každém vyrušení zpět k původnímu cíli. V rovině fyzického těla podporuje  uzdravování z těžkých nemocí a stresu.

Další šperky najdete zde-  https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Menu
--