Domů Zboží Od Norsk bestemor

Ručně pletený svetr s jeleny Dagfinn - vel .M

3 280 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce600 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Norsk bestemor

Katalogové č.: 6432317
Zobrazení: 405x
Vloženo: 25.6.2015
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Z robustní  luxusní příze tvořené z 35% alpakou a ze 65% vlnou. Lama s ovcí. Tedy příze z lamí a ovčí srsti. Oba druhy vlněných vláken neprochází před vlastním barvením žádnou zvláštní chemickou úpravou. Vlna je pouze vymývána a následně projde běžným procesem barvení. Přirozené vlastnosti vláken tedy zůstávají v maximální míře zachovány. Zdůrazněna je i jejich tvarová kvalita a struktura. Ještě nemáte máte takový poklad ve skříni?

V naší materiálové směsi je  podtržena jemnost alpaky, zatímco ovčí vlna dodává pletenině tvarovou stabilitu. Příze je skána ze 3 vláken a tím je struktura úpletu pozoruhodná a rustikální. Mimořádná příze na mimořádný svetr pro mimořádné muže.


Vyberte si svůj Dagfinn z  několika barevných variant i velikostí. V případě potřeby menší či větší velikosti, než uvádíme, nás neváhejte kontaktovat. Babička Lotte vám jej s láskou uplete.

Péče: perte v ruce, max 30°C / sušte volně rozložené...nebo ho dejte mámě, ona ví, jak na to!

Chcete být v kanceláři u počítače jako v bavlnce? Jdete na rande? Přijedou vnoučata na návštěvu? Líbí se vám ta paní na lavičce naproti vám?  S Dagfinnem slavíte úspěch na všech frontách!

7 dnů lásky a péče věnovala Dagfinnu babička Lotte.

Menu
--