Domů Zboží Od Zualu design

Runová magie ... KAUNAZ ... nápady a vědění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Zualu design

Katalogové č.: 11182573
Zobrazení: 58x
Vloženo: 21.1.2020
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♡ Pozor!!! Doprava jen za 35 Kč! Přes Balíkovnu až k vám domů jen za 35 kaček - pouze do konce dubna. Tak naváhejte s výběrem ;) ♡

Návrat k síle našich předků, k přírodní magii ... k ochranným amuletům, jejichž moudrost můžeme využít i dnes ... runová magie vytesaná do kamene ...

Runový přívěsek je vyroben z přírodního kamene, do něhož je vyrytá každá runa. Kámen je následně ošetřen lakováním, které zajišťuje krásný lesklý vzhled imitující mokrý oblázek právě vytažený z vody. Oblázky použité k výrobě runových amuletů pocházejí z přírody a jsou ručně sbírané v řekách pod Jizerskými horami.

Každá runa je jak písmenem, tak i samotným slovem. A každá má svůj význam a symboliku. Runa KAUNAZ se překládá jako "světlo" či "pochodeň". kaunaz symbolizuje jasné myšlení, vyjasnění životních postojů, porozumnění problémům a vhled do nejasných situací. Jako amulet dokáže přinést sílu vnitřního světla, jasné myšlení, osvícení, inspiraci a tvořivou sílu. Je to runa, kterou lze doporučit jak myslitelům, vědcům a badatelům, tak kreativcům a umělcům :)

Harmonii, kterou runa přináší, ještě podtrhuje tvar zvoleného oblázku, který je příjemný na dotek a "hmatání".

Rozměry: výška cca 3,6 cm, šíře až 1,8 cm.

Náhrdelník, resp. přívěsek je zavěšen na jemném ocelovém řetízku délky 47 cm, ale závěs lze vyměnit za řetízek hrubší, kuličkový, kůži, obruč, lanko ... (případně uveďte do objednávky).
NA PŘÁNÍ - RUNA KAUNAZ BUDE VYRYTA DO PODOBNÉHO OBLÁZKU!

Kameny použité při výrobě šperků jsou sbírány s nejvyšší šetrností k přírodě, bez narušení přirozených ekosystémů či krajinného rázu.

Veškerá tvorba Zualu design 
je čistě ruční prací za použití tradičních šperkařských technik a nástrojů.

© Zualu design

Menu
--