Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Rustikální lněná taška s tm. modrými pruhy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 13413452
Zobrazení: 93x
Vloženo: 27.6.2022
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Taška je ušita z krásné, hruběji tkané, režné látky. Látka je měkčená, pruhy jsou vytkávané. Podšívka je rovněž lněná a krásně doplňuje vnější látku. Prostě krásná, ležérní záležitost, na nákupy, na výlety, na pláž...

Obě látky jsou 100% len. Vnější látka je hruběji tkaná a jsou v ní zatkány i hrubší vlákna nebo nopky (uzlíky). Toto není na závadu. Podšívka je z jemnější, ale velmi hustě tkané látky. Látky byly před stříháním vyprány, jsou tedy vysráženy. Ucha jsou lehce vyztužena, samotná taška vyztužena není. Dá se tedy lehce složit. Ucha jsou přišita třemi na sobě nezávislými švy a celá taška je začištěna na overlocku. Švy tedy nebudou povolovat ani po opakovaném praní a používání.

Rozměry: šířka 46 cm, výška 45 cm (délka bočního švu 40,5 cm) dno odšito na 8,5 cm, ucha jsou dlouhá 68 cm

Údržba: Praní na 40 st.C, při 800 ot., nesušit na přímém slunci, sušičce nebo jiném zdroji tepla. Používejte šetrný prací prostředek na bázi mýdla (např. Jelen) Mokrou tašku ihned vyklepte a vyvěste. Žehlit lze "na len", ale pro zachování ležérního vzhledu nebude žehlení nutné. Nopky nebo hrubší vlákna nevytahujte! Poškodili byste vazbu. V případě praní v ruce, mokrou tašku neždímejte kroucením v ruce. Vodu vymačkejte a poté rozložte na nechte vykapat. Poté pověste a dosušte.

Len je přirozeně antibakteriální a není nutné prát jej na vysoké teploty. Šetrným zacházením a vhodnou údržbou tašce (jakékoliv)  značně prodloužíte život.

Menu
--