Domů Zboží Od anavis74

Růženec s růženínem a maljským nefritem

333 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od anavis74

Katalogové č.: 12589634
Zobrazení: 71x
Vloženo: 28.6.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Růženec s krásných červených rondelek v kombinaci s malajským nefritem a jemným růženínem.
Nefrit je velmi účinný při emocionálních problémech, napomáhá nastolit stabilitu a harmonii. Pomáhá člověku očistit jeho mysl od negativních myšlenek. Jeho ochrana je nejúčinnější v případě těhotných žen a také u dětí. U dětí se dá nefrit využít k navázání nových přátelství. Přitahuje na člověka, který ho nosí bohatství a do jeho domova blaho a klid. Nefrit se považuje za kámen, který dokáže posílit hojivé schopnosti organismu. Čistí srdeční čakru.
V mnoha případech si lidé pletou jadeit s nefritem, neboť se v angličtině nazývá totožně „Jade“. Tyto dva minerály se však liší. Jadeit je pyroxen, zatímco nefrit spadá mezi amfiboly. Přestože jsou tyto dva minerály odlišné, účinky na lidské tělo mají velmi podobné.
Vhodný pro znamení: Rak, Ryby.
Země původu: Čína, Indie, Kanada.
Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Dává sílu odpouštět nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Univerzální léčivý kámen, který dodávající životní energii. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení.
Menu
--