Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Růžové srdce z RŮŽOVÉHO OPÁLU, LÁSKYPLNĚ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 13374160
Zobrazení: 174x
Vloženo: 2.6.2022
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NÁHRDELNÍKY, které máte vložené do košíčku jsem zvýhodnila prodejní cenu ;) Podívejte se, jestli to bude ten váš co jste si vybrala??? Příjemný nákup.

Asymetrický autorský originální náhrdelník s jemně RŮŽOVÝM OPÁLEM z Peru, s ŘÍČNÍMI PERLAMI, drobounkými fasetovanými korálky z RŮŽOVÉHO OPÁLU, mosaznými komponenty, v kvalitě AAA,  beznikovými,  vhodné pro alergiky,  doplněný skleněnými japonskými perličkami zn MIYUKI a TOHO, nejvyšší světové kvality. 

V citovém životě byl OPÁL odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů. OPÁL vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. 

OPÁL je národním kamenem Peru.

Délka náhrdelníku je 46 centimetrů,  rozměr srdce je 20 x 18 milimetrů.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru SONYA PUESTA, s láskou a vášní, dle vlastního návrhu, v ateliéru  nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů.

K náhrdelníku si můžete vybrat náušnice s pravou  ŘÍČNÍ PERLOU v nádherně lesklé růžové barvě,  které jsou ve VARIANTACH za speciální cenu. 

Veškeré komponenty jsou z pravých, přírodních, minerálních korálků.

KAŽDÝ ŠPERK JE POUZE JEDEN ORIGINÁL. 

Šperky po Vaší objednávce připravím do dárkové krabičky a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce ihned po připsání částky na účet.

Těším se na Váš zájem o moji tvorbu. 

Menu
--