Domů Zboží Od Savon de V

S meruňkovým pyré - jemné přírodní mýdlo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce134 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Savon de V

Katalogové č.: 8708215
Zobrazení: 745x
Vloženo: 26.7.2017
Počet srdcí: 104x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toto jemné pečující mýdlo pro každý typ pokožky doslova pohladí, zatímco jedinečná kombinace obsažených olejů pleť hydratuje a vyživuje. 

Benefity tohoto mýdla kompletuje přidané pyré z čerstvých meruněk, jež jsou bohaté na pokožce prospěšné vitamíny (A, C, E, K),  ovocné kyseliny a minerály (hořčík, fosfor, draslík, zinek, vápník).

Vitamin A je skvělý pro stimulaci růstu nových kožních buněk. Vitamin C je silný antioxidant, který napomáhá v boji s volnými radikály, které způsobují pigmentaci pleti a ztrátu elasticity. Ovocné kyseliny jsou výborným pomocníkem v jemném odstraňování odumřelých kožních buněk a vitamin E je známý svými 'anti-aging' benefity. 

Mýdlo voní velmi decentně po obsažených EO růžový grep a geránie.

Neobsahuje barviva

Barva mýdla se může lišit od obrázku- toto je v důsledku rozdílné cukernatosti ovocných plodů (čím vyšší obsah cukru v ovoci, tím karamelovější barva)

Hmotnost: 80g +/-

Obsah: olivový olej, kokosový olej, palmový olej z ekologicky obnovitelných zdrojů, sádlo z bio chovu, babasu olej, ricinový olej LZS, slunečnicový olej, řepkový olej LZS, pyré z čerstvých meruněk, mandlový olej BIO, kokosové mléko, meruňkový olej BIO, arganový olej BIO, EO: růžový grep a geránie, *citral * limonene * linalool * geraniol * citronellol

Menu
--