Domů Zboží Od Oxanka

S nádechem přírody. Náramek z minerálů- Unakit.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 13398898
Zobrazení: 55x
Vloženo: 17.6.2022
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Minerály byly odnepaměti uctívány jako kameny nosící štěstí, hojnost, propůjčující sílu, pomoc, ochranu atd.. 

Minerál Unakit- je kamenem vizí, věštění a osobního růstu. Pomáhá člověku identifikovat v životě elementy, které mu brání v rozvoji a dodává mu sílu je ze života odstranit. Rovněž pomáhá odstranit ze života věci a lidi, kteří odebírají člověka o energii. Uvádí do rovnováhy city a uzemňuje. Je vhodný k meditacím. Ukazuje nám, kdy je třeba udělat kompromis a napomáhá objasnit příčiny zablokování. Odstraňuje překážky bránící duchovnímu růstu. Vnáší do okolí uklidňující, příjemnou energii a ruší škodlivé elektromagnetické záření. Unakit harmonizuje ducha, tělo a emoce. Spojuje je v jeden fungující celek a tím umožňuje snadnější a účinně dosáhnout cíle, který si člověk stanovil.

Unakit - je především kamenem rovnováhy, jak v rovině psychické, tak i zdravotní. Osvětluje a mírní problémy, které v sobě nosíme řadu let a pomáhá nám konečně opustit traumata, jež jsou nám zátěží a bolestí.

Přírodně laděný, zemitý, energetický náramek. 

Menu
--